2777
2789
عنوان

بعضا واقعا پر عقده و بی ادبی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 22 پست
طرف هیچ اطلاعاتی از زندگیت نداره هیچ درکی نداره ولی تا یه تاپیک میزنی سریع میاد که قضاوتت کنه و بدتر ...

والا بخدا یه جمله میگی ،مگه شما بودی و دیدی که واسه خودت داستان سرایی میکنی ،میگی نه شماها از اونایید ،شماها اینجورید ،هر چی تو ذهنشون میگذره به ادم نسبت میدن

جانمازم آب میکشن والا ،فقط اینا خوبن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودخواه ان، تا ابد بدبختن شک نکن

دقیقا

والا چقدر انرژی منفی وای به حال اطرافیان 

فکر کن یکیو تو عمرت ندیدی ،هیچ آسیبی هم بهت نزده ،و میتونی ازش متنفر باشی و تمام حرص درونیت روش تخلیه کنی😅واقعا موجودات عجیبی ان

دقیقاوالا چقدر انرژی منفی وای به حال اطرافیان فکر کن یکیو تو عمرت ندیدی ،هیچ آسیبی هم بهت نزده ،و می ...

ببین آدم سمی همیشه سمی و بدبینه اینا خودتونو براش بکشی یه عیبی میذارن

بذار داستان دوستم رو برات بگم

یه دوستی داشتم دوسال تمام صدمو براش گذاشتم🥲

متاهل بود هر وقت بهم زنگ میزد مغزمو میخورد و غیبت خانواده شوهرش میکرد  خیلییی باهاشون مشکل داشت و همیشه اونا رو مقصر میدونست

اینقدر گوش شنوا بودم براش، کلی آرومش میکردم که اندازه نداشت

خودش روانی بود ولی من دیر فهمیدم ، یه بار برگشت به منی که بیش از حد باهاش خوب بودم و از خواهر بهتر گفت بعضی آدما برا زندگیت نقشه دارن بخاطر همین صبوری میکنن باهات خوبن😐من به خودم نگرفتم ، تا اینکه یه ماه پیش بهش زنگ زدم جواب تلفنم نداد و جواب پیامام‌ با اینکه آنلاین بودم نداد

و یه طوری دوستی مون رو تموم کرد

هنوز باورم نمیشه

🤍
ببین آدم سمی همیشه سمی و بدبینه اینا خودتونو براش بکشی یه عیبی میذارنبذار داستان دوستم رو برات بگمیه ...

وااا چقدر روانی و مررریض ،وای😐😐

ببین من یه تجربه ای که به دست اوردم ،اینه اونی که همه عالم و ادم باهاش مشکل دارن ،بعد یهو میچسبه بهت 

همونکارم با خود ادم میکنه ،دیر و زود داره سوخت و سوز نداره ،چون از ذات بد میاد نمیتونه خوب بمونه

حالا هر چقدرم خوب و مهربون باشی باهاش اون شیطان درونش که خاموش نمیشه

وااا چقدر روانی و مررریض ،وای😐😐ببین من یه تجربه ای که به دست اوردم ،اینه اونی که همه عالم و ادم با ...

خواهر این زن کاری به من کرده از همه آدما میترسم🥺

از هرچی دوسته

به من می‌گفت دورت بگردمممم تو از خواهرم عزیزترین

تعریفت‌ جلو عالم و آدم دادم 

ولی چی شد؟ 

واقعا باید ترسید و فرار کرد از این آدما 

🤍