دست خودم نیست هرموقع اومدم پوشک بچم رو تعویض کنم اوق میزنم و حالم بد میشه. یبار هرجوری بود سعی کردم تحمل کنم آخر انقدر اوق زدم بالا آوردم. سر همین اکثرا میدم شوهرم یا مامانم پوشک بچه رو عوض کنن. بعضی هارو که میبینم حالشون بد نمیشه و بدون دستکش باسن بچه رو میشورن دلم میگیره. من چرا اینجوریم اخه
ببین شستن بچه واقعا عشق میخواد با لذت و مهربانی این کارو انجام بده. ممکنه عقب بزنی البته که دست خودت نیست حتما ماسک بزن اینجوری راحت تر میتونی. من تو دستشویی های بین راهی حالم بده میشه. حسابی عق میزنم منم دست خودم نیست.
وای منم همین بودمچن روز پیش نمونع مدفدعشو اومدم بگیرم انقد بالا اوردم ک خودشم عذاب وجدان گرفت طفلی ...
بزرگ تر میشن بوی مدفوعشون تند تر میشه مثل آدم بزرگها. من که اصلا نمیتونم. چند سال پیش بچه خواهرم مدفوعش خورد به دستم نوزاد هم بود، تا یک هفته توهم میزدم دستم بو میده
ببین شستن بچه واقعا عشق میخواد با لذت و مهربانی این کارو انجام بده. ممکنه عقب بزنی البته که دست خودت ...
اصلا بحث عشق نیست اتفاقا هرکاری میکنم با عشق و علاقه هست مگه میشه آدم نسبت به بچه خودش عشق نداشته باشه. اما واکنش بدنم دست خودم نیست انقدر اوق میزنم که معذرت میخوام بالا میارم.