2777
2789
عنوان

اگه توام دلت گرفته🖤

179 بازدید | 39 پست

هرچی تو دلت هست رو اینجا بگو نریز تو خودت :)

لطفا بیاین همدیگرو قضاوت نکنیم و فقط همو درک کنیم

خودم خیلی دلم گرفته و حتی دارم به خودکشی فکر میکنم

و دیگه تحمل این زندگیو ندارم....

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشتن درمانی تمرین کن

حتی حوصله اینکارم ندارم🥲

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

من تو گذشتم با چند تا از بچه های کلاسمون افتادمو درسم ضعیف شد و یه اتفاقاتی افتاد الان فکره درس و کنکورم خیلی تغییر کردم

بازم امشب خانوادم افتادن یاده اون موقع ها با حرفاشون عذابم دادن💔

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

نزدیک پریودت نیس؟

چرا هس

ولی ربطی نداره خیلی وقته که حالم همینه

چه تاپیک قشنگی🥲ولی انگار نمیشه بیان کردممکنه قضاوت بشی، مسخره بشی، حس کنی عزت نفس و غرور رفته زیر س ...

من گفتم چون هیشکیو ندارم باش حرف بزنم💔

چه تاپیک قشنگی🥲ولی انگار نمیشه بیان کردممکنه قضاوت بشی، مسخره بشی، حس کنی عزت نفس و غرور رفته زیر س ...

فدات شم🖤

نه بگو حداقلش من اینکارو نمیکنم و بهت گوش میدم :)

دلم میخاد برم یه جا که هیشکی نباشه داد بزنم داااااد بزنم از ته دل یبارم که شده گریه کنم جلو خودمو نگیرم ک کسی صدامو نشنوه داد بزنم بگم خدا چرااااا هیچوقتتتتتت واسم خدایی نکردیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

اگه خواستی بیا با خودم حرف بزنچه اینجا چه درخواست بدیمن قضاوتت نمیکنم نصیحت نمیکنم، مثل یه مشاور یا ...

الان دلم گرفته نیاز دارم گریه کنم 

دوست ندارم یکی دیگه رو هم ناراحت کنم💔

من تو گذشتم با چند تا از بچه های کلاسمون افتادمو درسم ضعیف شد و یه اتفاقاتی افتاد الان فکره درس و کن ...

بازم داری همون گذشتتو تکرار میکنی

چه اهمیتی داره خانواده چی میگن?البته اهمیت داره تا وقتی که بهت آسیبی نزنن و دلتو نشکنن 

فقط به قلبت گوش بده و راهیو برو که خودت فکرمیکنی درسته🖤