2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خیلی مهمه

اگه قبول کنی که آره هیچکس اولش نداره باید بری با نداریش بسازی تا آقا پس انداز کنه چندین سال دیگه بتونه بخره اونم اگه بتونه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
چقدر خوبه ک باهم ساختین اومدین بالا واقعا😍الان خوشبختین؟چیا واستون مهم بود تو ازدواج؟

بیشتر من ساختم 🤣

الان از نظر مالی خوشبختیم ولی عاطفی دوریم از هم البتع با هم میسازیم جفتمون با شرایط کنار میایم

من دلم یه مرد عاشق بامعرفت میخواست دنبال پول نبودم

من اینقدر اختلاف سنی دوست دارم ک نگین مامانم میگه چند سال ک بگذره تو میری تو جوونی و شنگول و شاد میش ...

نه قبول ندارم حرفشون رو چون به شخصش بستگی داره همسر من خیلی همراه و روحیش بهم میخوره

معماری که مربی شناس ✨💓

به نام خدا دلیل ازدواجم فرار از مامانم بود هیچی هم ندارم خدا مم انگار نیست دعا کنید برام واقعا آینده ...

منم فرار کردم دوباره برگشتم

لطفا لطفا با دقت انتخاب کن هر کسیو تو خونه راه نده

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂