2777
2789

پرخاشگری شدید سر چیزای مسخره چرا دستمالت افااده چرا نت گوشیت روشن چرا میوه برنداشتی واسم این اخریم گفت بزار بریم زیر یه سقف مث خودت میشم اگر زندگی زهر نشد بهت گفتم یعنی میخوای نت گوشیتو یه سره روشن بزاری یا خونرو پرکنی دستمال کاغذی؟؟

به شدت خسیس به من میگفت ندارم برای خانوادش هزینه میکرد یا با دوستش و زنش رفتین بیرون از قلیون و شام و چیزای دیگه همرو مهمون کرد جاهای مختلف،به من میگفت هیچی ندارم 

وقتایی ک عصبانی میشد ازش میترسیدم ،حتی چت خیانتش با یکی دیگرو تو گوشیش دیدم باز گردن نگرفت گفت تو میخوای ابروی منو ببری اینا واسه دوستمه بازم پرخاش و قهر کرد رفت 

یه ماه مونده ب عروسی خودم خواستم تقاضای طلاق دادم ولی دارم از دلتنگی دیوونه میشم ....چیکار کنممممم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دوران نامزدی که بهترین دوران هست وقتی اینجوری باشه بعد ازدواج مطمنن بدتر میشه 

دیگه اینترنت گوشی چیه که بهش گیر بدن آخه 

به مشکلات بعد ازدواج فکر کن که چاره نداشتی جز تحمل 

انشالله خدا بهترین ها رو برات بخواد

الان که تازه ای براش این اخلاق سگو داره وای به حال چند سال بعد زندگی

این سم هارو از کجا پیدا میکنید که دلتونم براش تنگ میشه؟؟

خودتو در حد آشغال ندون برو دنبال یه آدم حسابی که آدم حسابت کنه و زندگیشو بریزه به پات نه این دوزاری

حالا چرا گیر میده به نت گوشیت؟

به هر جیزی ک فکرمم نمیرسید و فکرشو میکنی یا نمیکنی گیر میداد نت گوشی یهکیش بود،چرا نت گوشیت روشن چرا دستمالت تو مهمونی افتاد زمین ابرومو بردی،چرا میوه برام برنداشتی چرا رو شلوارت خط افتاده چرا به در کرم پودرت رژلب مالیده چرا جلو چادرت بازه چرا تونیکت کوتاه برای تو خونه ۰را میگی بعد عروسی میخوایتنها بری بیرون چرا تو مهمونی نرفتی ظرف ۲۸ نفرو بشوری 

اخیش چ خوب گفتی

شما فقط عادت کردی بهش جدا بشی حس میکنی تمام شهر روی شونه ی شما بوده و الان گذاشتیش زمین و راحت شدی 

بابای من آدم خسیسیه خون به دل مامانم کرد 

برای ما لباس و ... نمیخرید 

آرزوی یه مسافرت به دلمون موند

به مامانم پول نمیده 

برای ما با غرغر جهیزیه خرید اونم کامل نه کلی کم و کسری داشتیم

مردی که خیانت کنه و زبونش سه متر باشه و دست پیش بگیره که پس نیوفته خیلی وحشتناکه  

خدا دوست داشته که تو عقد روی واقعی شو نشونت داد

برو خداروشکر کن و به هیچ عنوان باهاش نمونی فردا یه زن افسرده ندار و بی اعتماد به نفس ازت میسازه

چطوری دلت برای این ادم تنگ میشه

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

شما فقط عادت کردی بهش جدا بشی حس میکنی تمام شهر روی شونه ی شما بوده و الان گذاشتیش زمین و راحت شدی ب ...

وااای خیلی خوب گفتی اسکرین شات گرفتم از پیامت نه اصلا یه جوری خودم پلهای پشت سرو خراب کردم ک بخوامم نتونم ک برگردم چون میدونستم احساسیم 

اره دقیقااااا میفهمم چی میگی الهی بگردم واست...من تا قبل این ادم ندیده بودم این شکلی لباسهایی ک خودم از قبل اشنایی با این ادم واسه خودم خریده بودم خراب شده بودم نمیذاشت بندازم دور خودش کلی لباس جدید داشت نمیپوشید هیچ گدومو کهنه ترین خزترینارو میپوشید لباس نو میپوشید اع۱ابش بهم میریخت