2777
2789

تو عقد دارم جدا میشم خودم خواستم یه ماه مونده به مراسم عروسی تقاضای طلاق دادم

یک ماه و نیم بعد عقد چتهای خیانتشو خوندم به یکی دیگه زده بود عشقم ترخدا ببخشید نمیتونم این روزا زیادبهت برسم سرم شلوغه عشقم ببخشید ترخدا...بعد ک فهنید دیدم پیامارو گفت بخدا اون دختر نیست پسره،درصورتی ک عکس اون طرف قشنگ دختر بود حالا نمیدونم الکی گفت پسره یا واقعا ترنسی چیزی بود

از اونطرف پرخاشگری سر چیزای مسخره چرا دستمالت افتاد چرا واسم میوه برنداشتی چرا انیترنت گوشیت روشنه..وابستگی شدید به مادرش جوری ک مشاور ازدواجمونم با مادرش رفته بود،یه بار ازدهنش بوی تریاک شنیدم چندماه بعد خودش بهم گفت تو جیبم حشیش بوده دیدم نیست ترسیدم خونه شما نکنه افتاده باشه خواستم بگم واسه من نبوده،به موازات این رفتارا عاشق مهربون همیشه در دسترس 

برای همه میفهمیدم خرج کرده ب من ک میرسید پول نداشت یا کارتش جا مونده بود حتیددر حد یه اب معدنی یه بار دستش نگرفت برای من

تاپیکهای قبلیم هست خیلی طولانیه،ولی الان همش دلم تنگ میشه دارم دیوونه میشم ترخدا یه چیزی بگید اروم شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، این حس شما دلتنگی نیست شما تو شرایط حساسی هستید و سعی کنید این دوران رو با سرگرم کردن خودتون بگذرونید و خوشحالم که احساسی تصمیم نگرفتید خیلی به موقع عمل کردید.

ناراحت نشی ها بشی هم اشکال نداره یعنی خود خری اگه فکر برگشت باشی دلت برلی چیش تنگ میشه دقیقا خرج کردنش مهربونیش با وفا بودنش ؟ مستقل بودنش ؟ 

دقیقا برای چیش دلت تنگ شده 

هر وقت این حس اومد سراغت فقط به همین حرفای اسن تاپیکت فک کن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

به خودت و ایندت فکر کن... مردی انتخاب کن که بعدها بچت بتونه بهش محکم تکیه بده... خواسته هاشو روی چشمش بذاره... لطفا با احساس و عشق تو خالی جلو نرید... بحث یک عمر زندگی هستش

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ناراحت نشی ها بشی هم اشکال نداره یعنی خود خری اگه فکر برگشت باشی دلت برلی چیش تنگ میشه دقیقا خرج کرد ...

نه اصلا فک برگشت میستم چون میدونستم خودم خرم برمیگردم یه جوری پلهای پشت سرمو خراب کردم ک خواستمم نتونم برگردم ولی مغزم اسگل میشه

خودش خب میگ حشیش تو جیبم بوده

اخه گفت مال من نبوده واسه متهم بوده مونده تو جیبم البته لباسش لباس بیرونم بود لباس اداره اینا نبود مال خودش بود داشت دروغ میگفت مگ نه؟؟