همین حق طلاق مهمه در کنارش کمی سکه هم باشه، حضانت فرزند اگر دوست داری، اگه شرایط کاری خاصی داری حق خروج از کشور. مثلا بعضی خانمای ورزشکار سر این موضوع مشکل دار میشن
من نامزدم ۴۰ تومن حقوقشه و من ۲۰ ، ولی اون وام داره تا ۲۵ تومن و اینکه علاوه بر اونا میخواد کرایه خوته هم بده .. عملا قراره با حقوق من رندگی کنیم ... خیلی مرد خوبیه ولی اینکه از حالا داره گوشمو پر میکنه و حساب کرده رو حقوقم اذیتم میکنه ... آخه اون قسطارو برای خونش ک بعدا تحویل میدن میده و از پول مت برای مخارج روز نره میخواد استفاده کنه .. منم گفتم ۳ دنگ خونه رو باید ب اسمم کنی چون من کمک خرجتم ولی ناراحت میشه چیکار کنم؟
من نامزدم ۴۰ تومن حقوقشه و من ۲۰ ، ولی اون وام داره تا ۲۵ تومن و اینکه علاوه بر اونا میخواد کرایه خو ...
عزیزم توی این شرایط باید خونه رو کامل به نامت بزنه، چون وظیفه تو نیست خرج خونه رو بدی، از الان عادتش نده، به هیچ وجه، شماهم برو یه سرمایه گذاری کن، یه وام کلانی بگیر یجوری که ته حقوقت فقط پنج تومن بمونه، خودش فکر خرج خونه رو میکنه، مثلا من الان شوهرم همه چی رو زده بنامم بدون اینکه شاغل باشم، خب تواین شرایط اگه درامدی هم داشته باشم قطعا خرج خونه میکنم ولی نامزد شما هسچ جا نبوده برنامه ریخته، خواهرمم هردو شاغلن ولی همه چی بنام خواهرمه و هر دو خرج همه چیرو میدن
عزیزم توی این شرایط باید خونه رو کامل به نامت بزنه، چون وظیفه تو نیست خرج خونه رو بدی، از الان عادتش ...
میگه نباید الان مطرح میکردی من از زنی ک بخواد و بحثشو کنه خوشم نمباد .. خودم ب مرور تو زندگی ب اسمت میکنم ... منم گفتم از کجا معلوم ۵ سال دیگه اصلا با من باشی یا نه ؟ اونم گفت من از کجا تضمین کنم نخوای بزی همه چیمو بالا بکشی😐 بعدشم گفت من خونه رو برا تو میخرم دیگه .. گفتم برا خودت میخری ... منم میرم هر ماه دو گرم طلا میخرم پس اینم سرمایه س دیگه برا تو میخرم ولی به اسم خودمه ... ناراحت شد 😐