2777
2789

سلام خانما چند روز پیش دندون بچم عفونت کرد زد به گوشش یه درد وحشتناک داشت بردم دکترشربت آموکسی کلاو وشربت

مترونیدازول داد که چرکش خشک بشه بعد بکشن حالا راه های خونگی مدنظرتون هست امتحان کنم هنوز آبسش خوب نشده با اینکه چند روزه شربت میخوره

بچه های خودم هر موقع این مشکل پیش اومده سرما خوردن گلو درد یا دندان درد براشون پیاز کبابی کردم دادم با نمک خوردن 

یا اگه خیلی دندونش درد کنه میخک میزارم دهنش بی حس میشه

و یه زوش قدیمی درآوردن کرم از دندون که اینجا نمیشه گفت اونو انجام میدم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دود. سویا از عطاری بگیر مسواک بزنه اگر نداری با نمک.در ضمن اگر خوب نشد ببر دکتر دوستم همین مسیر رو گ ...

یاخدا ازهمین میترسم،نه من سریع بردم دکتر چهارشنبه هم میرم دندان پزشکی میترسم تا اون موقعه خشک نشه دوباره بندازن عقب

این اصن پیاز نمیخوره متنفره چطور بهش بدم؟

نمیدونم عزیزم گوش شوخی بردار نیست خودشم بچه هست 

ببر دکتر

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نمیدونم عزیزم گوش شوخی بردار نیست خودشم بچه هست ببر دکتر

آره سریع بردم دکتر تحت نظره چهارشنبه هم نوبت دندون پزشکی گرفتم که بکشه براش میترسم تاچهارشنبه خوب نشه و نکشنش بیوفته عقب بزنه به پرده گوشش

آره سریع بردم دکتر تحت نظره چهارشنبه هم نوبت دندون پزشکی گرفتم که بکشه براش میترسم تاچهارشنبه خوب نش ...

خوب میشه نگران نباش

بچه خودم باشه دمنوش میدم ولی به بچه بقیه حتی خواهرزادم هیچ توصیه ای نمیکنم 

بدن بچه ها باهم فرق داره اگه خیلی نگرانی از یه دکتر طب سنتی بپرس یا زنگ بزن دکتر خودش

چه دمنوشی میدی؟

پنیرک دم میکنم ولی به شما توصیه نمیکنم

چه دمنوشی میدی؟

بیشتر وقتها با همون پیاز کبابی حل میشه چون واقعا دوست دارن مثلا بپرسم نهار چی میخورین میگن پیاز !!!

ماهم منطقمون پنیرک داره متاسفانه الان فصلش نیست زمستونه عطاری داره؟

بله عطاریا دارن عزیزم قبل اینکه بخوای بدی حتما از یه شخص مطمئن بپرس خدای نکرده مشکلی پیش نیاد

بله عطاریا دارن عزیزم قبل اینکه بخوای بدی حتما از یه شخص مطمئن بپرس خدای نکرده مشکلی پیش نیاد

نه گلم ماپنیرک زیاد میخوریم باهاش یه نوع غذا هم درست میکنم خیلی هم دوس دارم حیف که الان فصلش نیست