2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا پشت کنکور موندم اینطوری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خیلیا راه نجاته اتفاقا برا منی که هیچ سرمایه و پولی نداشتم کنکور تنها راه موفقیت و نجاتم بوده

شما چی قبول شدی. چرا مگه حرفه آرایشگری کم درآمد داره اگه بحث پولش باشه . آیا به قیمت جون آدما ارزش داره کنکور که به خودکشی فکر کنند؟؟!!

شما چی قبول شدی. چرا مگه حرفه آرایشگری کم درآمد داره اگه بحث پولش باشه . آیا به قیمت جون آدما ارزش د ...

تفکر خودکشی درست نیست

منم اشاره به شغل خاصی نکردم

خودم و مثال زدم

برا منی که پول و سرمایه اولیه برای یادگیری حرفه و ورود به بازار کار نداشتم درس خوندن تو رشته ضمانت شده بهترین راه نجات بوده 

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

یکی یکم دلداریم بده دیوونه شدم حس میکنم بدبخت ترین آدم دنیام این فکر خودکشی دست از سرم برنمیداره سه چهار تا قرص روانپزشک بهم داده که آروم باشم ولی میخورمم آروم نمیشم😭

ببخشید چه نوع قهوه سازی؟ 400 هزار؟

ارع عزیزم 

ببین عزیزم من برادرم قهوع خوره قهاره من خیر

ی دستگاه ساده ک میزارن رو گاز 

اسم دقیقشو بلد نیستم

۱۰۰ت هم قهوه گرفتم تک کاپ چون تازه دارم با قهوه اشنا میشم