2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 80 پست
ببین چطور بدون هیچ حامی کنار بکشه وقتی بچه هم داره

پولاش جمع کنه بچه یکم از آب گل در بیارن بره ببین اینا اگر زن خودشون لاس بزنند خون به پا می‌کنند ولی خودش ن چرا چون مرد چرا پر رو شدن چون زن جیره خوره بی کس بی پول ووووپس زن باید فکر خودش بچه باشه 

امروز داشتم با خودم میگفتم خدایا ترمیم کن این دل شکسته منو دیدم اذان میگه الله اکبر قربون خدا برم خو ...

ان شاالله‌. مشهدم. برات دعا میکنم زندگیت به حق امام رضا درست بشه. و شوهرت دست از این کارهاش برداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون زن کارش غیر اخلاقی هست ولی اصلا مقصر نیستمقصر اون مرده هرزه اس که عقلش تو شلوارشه هنوز درک نکرده ...

اون اصلا مقصر نیست خیلی بد بود اینجا جاش نیود اخ گلبمممم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

امروز داشتم با خودم میگفتم خدایا ترمیم کن این دل شکسته منو دیدم اذان میگه الله اکبر قربون خدا برم خو ...

اگر میتونی درخواست منو قبول کن چندتا چیز بهت بگم

آفرین امیدتو از دست نده.

تو دنیا زنای زیادی خیانت میبینن و فکر نکن این عجیبه اصلا عجیب نیست

همین زن هایی ک‌ از دور میبینی خوشبختن،خبر نداری چندبار زندگیشون رفته رو هوا و اونا همت کردن و زندگی رو جمع کردن بدون اینکه کسی ببینه و بفهمه. خوشی زندگی اون آخرشه که با هم پیر می‌شید و لذت می‌برید از بچه ها و ثمره های زندگیتون.این اوایل زندگی رو باید جنگید تا بسازی 

پس امیدت رو از دست نده و فقط بگو یا صاحب الزمان ادرکنی همین فقط صداش بزن 

پولاش جمع کنه بچه یکم از آب گل در بیارن بره ببین اینا اگر زن خودشون لاس بزنند خون به پا می‌کنند ولی ...

درسته ولی چرا دوتاشونو جرواجر نکنه شوهر ادم نکنه دیدم که تونستن 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

لطفا کاری که میگم رو انجام بده اولنمی‌دونم اعتقاد داری یا نه اگرم نداری انجام بده ولی نذر امام زمان ...

اگه برعکس بود باز هم با داستان خیانت همینقدر با آرامش و ملایم برخورد میکردین....‌

خودت می‌دونی ان‌شاءالله هرچی خیره براتون پیش بیاد

ولی اگر می‌خوای بمونی به نظرم یکی دوتا برخورد جدی که به خودش بیاد کافیه دیگه اگه چیزی هم دیدی وقتی برنامه‌مشخصی نداری خودت رو بزن به ندیدن که اگه کاری هم خواست بکنه با ترس و لرز باشه و اولویت بذاره تو و آرامش تو

بازم هرچی خودت صلاح می‌دونی خدا کمک کنه عزیزم 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
کاش خودم تنها بودم چنان میرفتم که تا آخر عمرش بسوزه ..بچه هام شدن زنجیر دست و پام ..

بخدا من میرفتم کارتون خواب میشدم نه منت پدر مادر میکشیدم نه میسوختم تو زندگی .بچم دستو بالمو بسته

اگه برعکس بود باز هم با داستان خیانت همینقدر با آرامش و ملایم برخورد میکردین....‌

نه عزیزم واقعیت زندگی چیز دیگه ای هست 

منم خیانت دیدم فکر نکن با درد و غمش نا آشنا هستم

میفهمم استخوان های آدم خرد میشه 

ولی ساختن زندگی سخته و باید سختی کشید تا بسازیش

بعضی زندگی‌ها می ارزه و باید براش تلاش کرد

ان شاالله‌. مشهدم. برات دعا میکنم زندگیت به حق امام رضا درست بشه. و شوهرت دست از این کارهاش برداره

تورو به امام رضا دعام کن قسمت میدم دعام کن بگو سر عقل بیاره شوهرمو بگو بخواد برم پابوسش تورو امام رضا دعا کن من دل شکسته ام من بی کس ام