2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم💔

1411 بازدید | 80 پست

بگین من چیکار کنم آخه بخدا که بریدم دفعه اولشم نیست در حد چت و تماسه ‌.

یه بچه کوچیک دارم وضعیتمو میگم شما بگین چیکار کنم خوبه؟

اول اینکه خونش وضعم خوبه تفریحمو دارم تو خونه آرومم اخلاقش خوبه هر چی بخوام تا جایی که بتونه فراهم میکنه آزاد گذاشته منو و خلاصه بگم تنها بدیش همین خیانتشه.

ولی اگ طلاق بگیرم خونه پدرم هم محدود ام هم نه میزارن برم سرکار و نه بهم پول میدن حتی وقتی اونجام خورد و خوراک خوبیم ندارم همش سر کوفت میزنن و میفتن دنبال شوهر که شوهرم بدن مامانم بدش میاد برم خونش بمونم .قبلا گفتم طلاق میگیرم گفت بگیر ولی خونه من نیا😂🥲تنها مزیتی که خونه پدرم بعد طلاق داره اینه که فقط از دست خیانتای شوهرم راحت میشم همین لطفا نگین طلاق بگیر خودت برو خونه بگیر سزکار برو و اینا که نمیشه واقعاااا نمیشه بخاطر محیطی که توش هستم ‌و خیلی چیزای دیگ

خدا هیچکسو تو شرایط من قرار نده به خودش قسم میدم حالا بنظرتون من چیکار کنم ؟؟؟؟موندم بین آب و آتیش 

خودت داری میگی ، مشخصه ، باید بمونی تو همین خونه ، اما مشاور برو

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل از اینکه از خیانت شوهرت تعجب کنم ،از اون استیکر خنده هات برگام ریخته ،😐😐😐😐😐😐

ی جوری هم مدح و ستایش کردی شوهرت رو که انگار هموینم با خیانت هاش مشکل نداری !!!!!!!

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
من قبل از اینکه از خیانت شوهرت تعجب کنم ،از اون استیکر خنده هات برگام ریخته ،😐😐😐😐😐😐ی جوری هم م ...

اگه نداشتم از صبح یه چشم اشک یه چشم خون نبود عزیزم .ستایشش هم نکردم شرایطشو گفتم به خداوندی خدا قسم متنفرم ازش کاش یه خانواده درستی داشتم