2777
2789

چند بار دعا پیدا کردیم و حتی تهدید ب طلسم شدن ،شدم جدیش نگرفتم

بعد من اندازه موهای سرم پیشنهاد اشنایی داشتم

هیچی ب هیچی☹😂

کل این ۲۴ سال فقط ی رابطه مجازی چند ساله داشتم همین😂🚶🏻‍♀️

مثلا الان ک درسم تموم شده و یکی از همدانشگاهیام از ترمهای اول منو میخداست میگفتم نه باهاشم برخورد خوبی  نداشتم

همون سال اخر ی جا مشغول ب کار شد الان میبینم چقدر موفقههه

همچنامم منو میخواد ولی نمیدونم چرا ب چشمم هوله

باز از اون طرف مربی ورزشی خواهرم منو دید خوشش اومد گفتم نه چون اعتقاداتش با من یکی نبود کلا بی دین بود ک خب مشکل میشد بعدها

یا موارد دیگه ک همشونم اکثرا خوب بود

ولی دریغ از ی رابطه موفق

چرا واقعا😂🚶🏻‍♀️

از ی طرف از سواستفاده میترسم🥲از هول بودن

از عاشق شدن🥲 از ی طرف دیگم چون خانوادم سرشناسن میترسم ابرو ریزی شه

چ گناهی دارم منن😂☹

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

گناه تو خوشگلیته خوشگلی دردسر داره😂😂تو خودت خودتو طلسم کردی دختر

کاش زشت بودم پس😂😔

بقیه اینقدر راحتتت عاشق میشن با موردهای خییلی خوب

بعد من..😂☹💔

شانس ندارم خواهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش زشت بودم پس😂😔بقیه اینقدر راحتتت عاشق میشن با موردهای خییلی خوببعد من..😂☹💔شانس ندارم خواهر

خیلیا میرن برای اون موردای خوب که گیرشون اومده طلسم میگیرن😂تو خودت خودتو طلسم کردی تو شبیه اونا نیستی😁ترستم که جلو نمیری میدونم درک میکنم برای همین سرشناس بودن خانوادته ولی هرچی سن بره بالا توقع بیشتر میشه همون که میگی موفقه اگه اومد بله رو بده و برو خونه بخت خوشبخت بشی😍

خیلیا میرن برای اون موردای خوب که گیرشون اومده طلسم میگیرن😂تو خودت خودتو طلسم کردی تو شبیه اونا نیس ...

اره بخدا

تمام ترسمم بخاطر خانوادمه🥲💔

عزیزمی😍💕مرسی مهربونممم