2777
2789
عنوان

باردارم لطفا بیاید💕

2971 بازدید | 17 پست

من ب پهلو ک دراز میکشم

زیر دنده هام خیلی درد میکنه و حس میکنم نفسم درنمیاد

باید هم ب پهلو دراز بکشم

غیراون ممنوعه برام

چیکار کنم من

احساس شدید خفگی دارم

۳۰ هفتمه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این وضعیت سفر برات خوب نیست 

خونه خواهرتی ؟

میدونی چرا باورپدیر نیست برای بعضیا 

باردارای الان هزار جور ناز و ادا دارن غیر خود باردارای و خستگیاش و طبیعی بودنش 

کلا جوونای الان همه شوهر و مادرو ..دورشون میگردن دوران بارداری 

هزار جور ویار دارن 

حالا تو از شهرتون فقط لقمه خوردی گشنه خوابیدی 

زن حامله بی طاقت میشه از گشنگی 

تجربه شد به شوهرت هم بگو هر جا هر وقت بی حرمتی حس کردی بزنین بیرون 

کلا وقتی اومدن شهرتون یا خونه مادرشوهرت دیگه مثل قبل نباش مثل خودشون سرد 

پیش مادرشوهرت گله کن البته

متاسفم برا خانمهایی که تاپیک قبلی به استارتر توپیدن یاد بگیرید وقتی حس کردید تاپیک دروغه از تاپیک برید بیرون دیگه چرا به استارترش میپرین ویکی به دو میکنید 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

عزیزم درکت میکنم 

انگار دنده هات سوراخ شدن.انشالله به همین زودی تموم میشه و می نی سالم میاد بغلت...

چون نمیتونی طاق باز بخوابی و دنده هات هم درد دارن، باید چندتا بالش بذاری رو هم و بصورت شیبدار روشون طاق باز دراز بکشی

انگار تخت بیمارستان را خیلی آوردی بالا و نشسته خوابیدی

متوجه منظورم شدی؟

راستی در مورد مادرشوهرش که زن سابق شوهرت را میکوبید وسط زندگیتون و میگه خیلی خوب بود و زن و شوهر رازدار همدیگه بودن، این دفعه که تکرار کرد ، بگو بله مادر جون آوازه اش را شنیدم که خیلی خوب بوده

پس حتما شما بد بودین که همچین عروسهایی را خدا می‌ذاره تو دامنتون ولی از دستشون میدین...

حواستون باشه این یکی را از دست ندید😓😉

اسی منظوری ندارم فقط یه سوالی ذهنمو درگیر کرد . شما مهر پارسال طلاق گرفتی و یک ماه بعد با شوهرت ازدواج کردی یا تاریخا رو من اشتباه متوجه شدم . برا این تاپیک هم معمولا یه سری دردا تو بارداری طبیعیه اما اگه خیلی اذیتی یه دکتر برو . من این مشکل رو نداشتم