2777
2789
عنوان

ضربه به سر کودک

55 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها، امروز پسرم توی مدرسه خورده زمین پشت سرش خورده کف زمین، بچم دردش گرفته ولی گریه نکرده، بعدش ازش سوالای میگه پرسیدن معلما جواب دادم، امروزم تو خونه کلی بازی کرده ولی گاهی میگفت سرم درد میکنه. بنظرتون با این وجود ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ اینم بگم ازون بچه هایی نیست بشه ببریش سی تی و فلان پدر در میاره

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

پسر من توی استخر افتاده بود و پشت سرش محکم خورده بود به یه لبه .وقتی اومد خیلی حالش بد بود بردمش بیمارستان تا اومد دکتر بیاد یه چهل دسقه طول کشید .دکتر رسید گفت خب تا حالا که ظوری نشده یه چیز شیرین بده اگه حتلش بد نشد ببرش اگه نصف شب اعلائم نشون داد یا بیهوش بود بیارش .

منم گفتم چشم .

یعنی موندم دکترا الان چیند .یعنی متظره وقتی بیهوش شد از سرش سی تی بگیره 

پسر من توی استخر افتاده بود و پشت سرش محکم خورده بود به یه لبه .وقتی اومد خیلی حالش بد بود بردمش بیم ...

آخه میدونی اشعه ها چون بد هستن برای بدن بچه ها ضرر دارن احتمالا واسه همین تازمانی مجبور نشن نمیگیرن، 

حالا پسر من تا الان کلی چیزای شیرین خورده. ازین نگرانم که بچم تو مدرسه خیلی کم حرفه. بچه ای که ناخنش میشکنه دنیارو رو سرش میذاره ولی اونجا گریه هم نکرده از کم روییش. بمیرم الهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید .عزیزم .پسر منم خیلی محکمه .معتقده مردا گریه نمیکنند .

الهی عزیزم، من بهش گفتم اگه مشکلی پیش اومد اذیت شدی یا دردت گرفت اشکال نداره گریه کنی، لااقل اینجوری بهش توجه میشه و بیشتر مراقبشن توی مدرسه.وقتی میره مدرسه انگار قلبمم باهاش میره

الهی عزیزم، من بهش گفتم اگه مشکلی پیش اومد اذیت شدی یا دردت گرفت اشکال نداره گریه کنی، لااقل اینجوری ...

حتما همین یه بچه را دارید؟

انشاالله زنده باشه .بسپارش دست خدا .خدا خودش مراقبشون هست .

حتما همین یه بچه را دارید؟انشاالله زنده باشه .بسپارش دست خدا .خدا خودش مراقبشون هست .

ممنونم عزیزم نه یه پسر دوساله هم دارم. ولی بزرگه خیلی وابسته ست و بیرون خیلی کمرو هست، واسه همین حس دلسوزی هم دارم نسبت بهش🥰🤗

نترس خدا شکر چیزی نیست وگرنه حالت تهوع داشت

نه خوبه شکر خدا، امیدوارم همه ی بچه ها سلامت و شاد باشن، گریه بچه یا اسیب دیدنشونو میبینم قلبم آتیش میگیره