الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با تنبلی شدید و تخمدان اندمتریوز خداروشکر حامله شدم
سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی بچه هام و شوهرم و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه
من با تنبلی شدید، دو تا پسر دارم. الان پسر دومم یک سالشه، از موقع زایمان تا الان پریود نشدم. تازه قبل از این، یه بار هشت ماه پریود نشدم و بعد با یک بار پریود شدن، حامله شدم بدون دارو، که البته توی هفت هفته سقط شد
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
اولی با دارو البته ماهی که حامله شدم دارو نمیخوردم هر چند بچم از دنیا رفت و داغش موند رو دلم ولی دوتای دیگه بدون دارو و زودم حامله شکر شکر خدا
سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی بچه هام و شوهرم و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه
بچه دوممو باوجودتنبلی تخمدان باردارشدم درحدی بودم که اصلا پریود نمیشدم میرفتم دکتر دارو مصرف میکردم که پریود بشم بازم تاثیری نداشت فکرمیکردیم دیگه من باردارنمیشم ولی خدا یه هدیه بهم داد که اصلاانتظارشو نداشتم