2777
2789
عنوان

ني ني سايت و بحثاي خيانت

185 بازدید | 17 پست

سلام 

ي سوال ذهنم رو مشغول كرده 

اينجا ني ني سايته يا خيانت سايت ؟؟؟ اينجا ي عالمه زن باردار هست چقد از خيانت ميگين اخه همه كم استرس ندارن اين تاپيكاي شمام بد ميره رو مخ ادم ... اينجا فك كنم در مورد بارداري و  بچه بايد. بحث بشه نه در مورد خيانت و خواهر شوهر و مادر شوهر 

يكم زيباتر به زندگي نگاه كنين زندگي خيلي زيباتر از اين حرفاس 

كسي ناراحت نشه لطفا❤️🌺 فقط يكم رعايت كنين  ممنونم 

قبل شمام ٢٠٠نفري گفتن اين حرفارو

تغييري ايجاد نشده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عادی میشه برات

سایت ۳ ساله ک من عضوم همینجوره

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اتفاقا سوالایی ک در مورد بچه و نینی ایناس بی جوابه ولی خیانتیای همشون جزو داغترین های سایته😐

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

اره حق با شماست

من اینجا دیدم خانمایی رو که بهشون خیانت شده ولی اصلا دم بر نیاوردن،هم قبحش نره و هم همه به شوهراشون  شک نکنن

ی جوری شده که ادم ناخوداگاه تا شوهرش یه ساعت دیر اومد ذهنش الارم میده ،نکنه شوهر منم بله؟؟؟

مخصوصا خانمای حامله که حساس ترن 

حالا اگه خیلی اعتماد بینمون باشه میزنیم تو دهن ذهنمون وگرنه ممکنه یه دعوا و دلخوری الکی هم پیش بیاد

از روزي ك اومدم همين وضعه خسته كننده اس واقعا 

دگ همینه.مسئولین سایتم ک انگار ن انگار

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
اره اتفاقا سوالایی ک در مورد بچه و نینی ایناس بی جوابه ولی خیانتیای همشون جزو داغترین های سایته😐

ارهههههه واقعااااا توجه كردي كسي محل نميده جز حالا چهار يا پنج نفر ك باردارن 😂

اره حق با شماست من اینجا دیدم خانمایی رو که بهشون خیانت شده ولی اصلا دم بر نیاوردن،هم قبحش نره و هم ...

حالا من خودم ٢٨ سالمه يكم بيشتر تجربه دارم خيليا هستن ١٨ يا ١٧ ساله تو  .. واقعا تاثير منفي داره رو زندگيشون 

با مطرح كردن نميدونم به چي ميرسن ....

[QUOTE=57406713]يكي از دوستانم تو همين سايت بوده قبلا خيلي قشنگ همين موضوعات رو زندگيش تاثير گذاشت اصن كار درستي نمي ...[/QUOTE

من الان چند ساله با نی نی سایت آشنام ولی جدیدا پر شده از خیانت منم الان چند ماه فکرم درگیره نکنه شوهرم بهم خیانت کنه