2777
2789
عنوان

آیا قرص های روان خیلی بدن

112 بازدید | 9 پست

سلام بنظرتون قرصای روان بدن ؟ عوارض دارن یا مثلا میتونن ادمو بدتر کنن ؟ واسه افسردگی و افکار خودکشی مصرف نمیخوام بکنم البته . برای خستگی ذهنیم و اختلال تمرکز و اصظراب اجتماعی دکتر تجویز کرده واسم. خودم میگم اگه نیاز دیده تجویز کنه لابد دلیل داشته ولی انقددد همه بد میگن یه جوری شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی خیلی ها رو نجات داده. ولی این قرص ها رو باید مثلا 6 هفته مصرف کرد. باید بدن بهش عادت کنه. بعد باید دکتر چک کنه. لازم باشه دوز رو کم و زیاد کنه. یا اینکه از همون دارو نوع دیگری رو تجویز کنه. بسته به بدن هر فرد نوع و مقدار دقیق دارو فرق می کنه. خیلی ها سه هفته می خورند می گن وای حالم بدتر شد و می گذارند کنار و هیچ وقت به منافع استفاده ازش نمی رسند.
اگر دوست نداری به قرص وابسته باشی این رو به صورت یک فرصت ببین. فکر کن یه مدت کوتاه کمک داری. بعد در اون مدت مشاوره برو سعی کن روی ریشه ها کار کنی. ولی گاهی یه کمک کوچک گرفتن واقعا لازمه. چون گاهی زندگی به خاطر مشکلات اضطراب و افسردگی فلج می شه.