2777
2789
عنوان

من شوهرم

112 بازدید | 15 پست

خانما شوهر عقدیم ی شهر دیگ اس بعد الان حالش خیلییییی بده  از ظهر هیچی نخورده حدود ۱ ساعتم گوشیش خاموش بود  تازه روشنش کرده باهاش صحبت کردم هیچی نگف ولی نفس نفس میزد صداش بالا نمیومد 

شما جا من باشین چیکا میکنین بخدا دارم میمیرم حالم خیلی بدهعععع

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

میرفتم پیشش

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرفتم پیشش

نمتونم راهمون دوره ابن وقت شب  با کی برم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

به خانوادش اطلاع بده برسوننش بیمارستان یا کسی نیست زنگ بزن اورژانسی همسایه ای کسی بره سراغش

ابجیش پیششه ب اونم هیچی نمیگ چشه 

دارم دق میکنم بخدا

عادت می‌کنی

من طاقت دیدن ناراحتیاشو ندارم الان انقد گریه کردم چشام پف کرده خونوادهم فهیمدن

کنارش باش تنهاش نذار

چجوری راهمون دوره 😭😭😭

عزیزم💔خب اشکال نداره انشالله خوب میشن

مرسی قربونت بشم

بگو دکتر بره شاید ویروس گرفته وتنگی نفس که نفس نفس میزنه داروبخوره خوب میشه

بخاطر ناراحتیه بخاطرع شرایط