2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچگیمو

وقتی شادترین دختر دنیا بودم

تو خونه ویلایی بزرگمون که یه سمتش عزیزم زندگی میکرد

با مامان و بابام

الان دیگه هیچی نیس

عزیزم و بابامو از دست داذم

خونمون هم تقسیم شد

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

درخواست حذف محرومیت بده به سایت سنجش.. هزینه انصرافم قسط بندی میکنه دانشگاهیکی پارسال درخواست داد و ...

میشه بدون انصراف بخونم بر کنکور در کنارش؟ یا حتما باید انصراف بدم تا درخواست و قبول کنن؟

نهایی تراز ۸ هزار و خورده ای دارم نمیخوام ترمیم کنم

فقط کنکور فصلای مهم و بخونم یکم بهتر شه ترازم بتونم یه رشته ی بهتر برم 

میشه بدون انصراف بخونم بر کنکور در کنارش؟ یا حتما باید انصراف بدم تا درخواست و قبول کنن؟نهایی تراز ۸ ...

ببین اگ درخواستتو قبول کنن خب میتونی با خیال راحت انصراف بدی برا کنکور ۴۰۵ بخونی.

بنظرم اگ درخواستتو قبول نکنن هم انصراف بده چون افسرده میشیی اینطوریی

اره  اگ ترازت ۸۱۰۰ هست مثلا کنکورتو ۸۶۰۰ اینا کنی رشته های بهتر میاریی 

ببین اگ درخواستتو قبول کنن خب میتونی با خیال راحت انصراف بدی برا کنکور ۴۰۵ بخونی.بنظرم اگ درخواستتو ...

انصراف بدم چیکار کنم اونجوری که بدتر میشه باید بشینم خونه فقط با خانوادمم اصلا خوب نبستیم

الان بهداشت عمومی میخونم 

میخوام حداقل هوشبری بشه 

هوشبری اتاق عمل یا رشته های توان بخشی

اصلا به قدری از این دشتم بدم میاد دیدم داروشناسی داریم دلم میخواست تغییر بدم برم داروشناسی بخونم ولی اینو نخونم