2777
2789

برای بهم رسیدن مون رفتیم نشستیم دم یه امامزاده و گریه کردیم...دیگه خسته شدم انقد بابام گفت نه انقد که به هیچ سراطی مستقیم نیست ،برگست بهم گفت اگرم باهاش بری چارش دوتا تیره یکی تو مغز اون یکی مغز خودت....خدایا خودت میبینی خسته شدیم ،اصلا شاید مارو قبول نداشته باشی ،همون امامزاده رو واسطه قرار دادیم خدایا کمکمون کن هرجور که فکر می‌کنی درسته کمکمون کن،اگر قسمت هم نیستیم مهرمون و از دل هم ببر،اگر هم قسمت همیم خدایا کمک کن خسته شدیم بریدیم از بلاتکلیفی خودت کمکمون کن😭

۱۱.۸.۱۴۰۴

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرار کنین

خودش میگه...اگر برم بابام طردم میکنه آبروش میره

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

به حرف پدرت گوش کن

اینقدر هم بی تابی نکن

اگر قسمت هم باشین نیاز به این همه بی تابی و نذر و نیاز نیست ،هرکسی به  اونی که قسمت و روزیشه میرسه

مرتب سوره والعصر بخون سوره انشراح بخون

خودت رو مشغول کارای دیگه کن

چند سال بعد احتمالا یه روزی به یاد این روزا میفتی و میگی چقدر احمق بودم به خاطر چه چیزایی اینقدر بی تابی کردم

دلت برای روزای خونه پدریت تنگ میشه .

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️