2777
2789
عنوان

مادرشوهرم باز چترشو باز کرده🥲

1301 بازدید | 73 پست

پنجشنبه اومده تا آخر هفته خونه‌ی ماست 

منم ۱۲ روزه زایمان کردم مامانمم شاغله ظهر میره به کاراش میرسه آخر شب میاد خونمون چون بچه‌م شبا گریه میکنه ولی روزا آرومه. مادرشوهرمم این وسط فقط ناز میکنه واسه شوهرم. الان من تو شرایطی‌ام که هم عاطفی هم جسمی نیاز به حمایت همسرم دارم ولی این وسط انگار مادرشوهرم زاییده.شوهرم کلا دنبال دکتره واسه مادرشوهرم. متخصص چشم و گوش و ‌‌‌‌..‌‌ .

صبحونه که شوهرم نیست کاچی تخم مرغ خامه مربا پنیر، همه رو با هم میخوره بعد وقت ناهار به شوهرم میگه میل ندارم هیچی نمیتونم بخورم شوهرمم میوفته به دست و پاش که تو رو خدا یه لقمه بخور‌ من اندازه‌ی این صبحانه بخورم تا دو روز دیگه هیچی نمیتونم بخورم. این که از جاش تکون نمیخوره من به فکر شام و ناهار اینم باید باشم اصلا نمی‌تونم استراحت کنم رو تخت میخوابم میاد دراز میکشه پایین پای من. هی میگه شیر نداری بچه‌ت کوچیکه ناخن گیر بیار ناخناشو کوتاه کنم، میخوام موهاشو کوتاه کنم. دیوونه‌م کرده. اصلا نمیذاره شوهرم نزدیک من بشه من تو اتاقم رو تخت خوابیدم تا شوهرم میاد حالمو بپرسه یا یکم باهام صحبت کنه زود به یه بهونه‌ای صداش میکنه. میام به بچه شیر بدم تا یه ذره گریه میکنه سریع بچه رو ازم میگیره میگه بده بندازم رو پام هی میگم گرسنه‌ست بچه نمیفهمه ولی وقتی شوهرم بچه رو بغل میکنه تا یه ذره گریه میکنه میگه ببر بده به مامانش. انگار به بچه هم حسودی میکنه میگه منو بغل کنه بچه رو بغل نکنه😐

من و مامانم شبو تا صبح بیدار بودیم بچه نمیخوابید ولی در کل صبح که بشه خسته میشه میخوابه. مادرشوهرم قشنگ تا ۹ صبح خوابید بعد اومد یکم بچه رو بغل گرفت و بچه خوابید. بعد به شوهرم میگه از وقتی که تو رفتی سر کار بچه بغل من بود آخرشم بغل من خوابید حالا شوهرم ۵ صبح میره سر کار!

*دارم میترکم از بغض و حرص خواستم فقط یکم خودمو خالی کنم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مادرت میاد طفلک پاشو برو خونه مادرت 

بزار مادرشوهرت هم به پسر خودش شیر بدع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

درکت میکنم منم سر دخترم مادرشوهرم میگفت تو تنها رو تخت بخواب بچه پیش من باشه تا بوی منو بفهمه به من وابسطه بشه منم نزاشتم

دخترکم خیلی وابسطه به خودمه و هی میگن از قصد کردی ک باما جور نباشه

به تخمدان چپت بگیر حرفا و کاراشو 

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

عزیزم می فهمم چه روزای سختی رو میگذرونی

، حتی اگه سختی کار داشتن همچین مادرشوهری هم شاملت نبود گذروندن با نوزادکار راحتی نیست،از خدا برات سلامتی و ارامش میخوام، عمر این روزا کوتاهه اگه همسرت مرد فهیمیه یه بار وقتی ارومید هردو از ناراحتیت بهش بگو 

اگه نه که کلا کمتر بهش توجه کن و کتاب هنر رندانه به چپ گرفتن رو بخون

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند