2777
2789
عنوان

شوهرم برام یه مرد ایده‌آله اما یه مشکلی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 10389 بازدید | 344 پست
اینکه معتاد و هیز و خائن نیست و کار میکنه که نمیشه ایده آل 😐 اینا بیر مینیمم هم نیست دختر جون ، شوه ...

الان ما بیایم بگیم طلاق گرفتیم یعنی تو به مزاجت خوش میاد؟

اتفاقا اینایی که گفتم برای من یعنی ایده آل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به چی فک کنم😅

به این که شوهرتون کار درستی می‌کنه😂

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

دلم به همین موضوع خوشه چون من داداشامم خیلی گیر بودن بعدا درست شدن😅😅😅😅😅

بهت قول میدم 

من اوایل میگفت شلوار لی نپوش چادرت نازک نباشه 

نمیدونم کرم نزن ولی الان دیگه راحتم به مدت مدارا کردم وقتی خودش دید حواسم جمع سرسنگین هستم اعتماد کرد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چه خوب خوشبخت باشی گلم

ممنون عزیزم همچنین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
الان ما بیایم بگیم طلاق گرفتیم یعنی تو به مزاجت خوش میاد؟اتفاقا اینایی که گفتم برای من یعنی ایده آل

چه طلاق بگیری چه سالها باهم زندگی کنید برای من و مزاجم ذره ای اهمیت نداره  اما هیچ کس ، هیچچکس به خاطر پارتنر و به زور رابطه تغییر نکرده شماهم اگه الان درباره ی این مشکل با همسرت حرف نزنی و به توافق نرسید ذره ذره خشم جمع میکنی و بالاخره یه جا فوران میکنه ، همونطور که گفتم معتاد و خلافکار نبودن ایده ال نیست ، ایده ال احترام و توانایی درک و حل مسئله و مشکلات رابطه از طریق گفت و گو هست

شماهم که اینقدر به مزاج اعتقاد داری کاری رو بکن که به مزاجت خوش میاد 😉

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

دلم به همین موضوع خوشه چون من داداشامم خیلی گیر بودن بعدا درست شدن😅😅😅😅😅

میدونه چرا این مدل رفتار میکنه

چون همسرت با شما داره یه سری حس هایی رو تجربه میکنه که با دیدن کسی دیگه تجربه نکرده و فکر میکنه بقیه همین حس دارن با دیدن شما

وقتی احساساتش اوکی بشه و میزون رفتارش اوکی میشه

چه طلاق بگیری چه سالها باهم زندگی کنید برای من و مزاجم ذره ای اهمیت نداره اما هیچ کس ، هیچچکس به خا ...

لابد احترام و همه این چیزارم تو شوهرم دیدم که پاش وایسادم

صلاح کار خویش خسروان دانند

فک کنم داشتی زیر پوستی پز میدادی که شوهرت عاشقت شده؟ باشه ما متوجه شدیم حالا برو زندگیت را بکن

کسی از حرفای من اینو برداشت نکرد جز تو روانی بیکار که همش پیگیر من شدی میای منو چک میکنی زندگی نداری تو؟

میدونه چرا این مدل رفتار میکنهچون همسرت با شما داره یه سری حس هایی رو تجربه میکنه که با دیدن کسی دیگ ...

الهییی چه قشنگ گفتییی عزیزدلم

خیلی قانع شدم

اما یه سوال

یهو بعدا دوس داشتنش بهم کم نشه؟؟!!

اره منم یه جاهایی خواستم تغییرش بدم خب رابطه مشترک همینه واقعا چیزی که میگی غیر ممکنهههه

چی بگم عزیزم ، برای من که درک و احترام به تفاوت سلیقه ها تا الان غیر ممکن نبوده ، البته هیچ وقت هم با کسی که اونقدررر باهم از نظر هدف زندگی و اعتقاد متفاوت باشه نبودم ، اما درکل و از نظر من کسی که نتونه به تصمیم من برای خودم احترام بزار نه خودش جایی توی زندگیم داره نه دوست داشتنش ذره ای ارزش ! 

چون میدونم که توجه میتونه بیمار گونه نباشه ❤️

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن