2777
2789
عنوان

شوهرم برام یه مرد ایده‌آله اما یه مشکلی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 10398 بازدید | 344 پست
استارتر اگه شوهرت ادم خوبی هست دیگه حالا با این یه خصوصیتش هم کنار بیا که زندگیتون با اوقات تلخی نگذ ...

عزیزدلم این که میگم شوهرم ایده اله وااااقعا میگما خیلی مرد خوبیه نه اهل هیزیه نه مشروب نه قلیون نه رفیق بازی، آدم با وجدان و خانواده دوست و زرنگ و کاری هست

حالا من فقط با این موردش مشکل داشتم که اونم باید بپذیرم دیگه..چون اون هم به خواسته هام احترام میزاره ..فقط یکم حس میکنم بد تیپ شدم اما اونم ان شالله درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو و خوشحالی خودتو فدای خودخواهی اون کردی ، به این فکر کن که چطور تو نتونستی ناراحتی اونو تحمل کنی ولی اون داره با تحمیل خواسته ی خودخواهانش تورو ناراحت میکنه ؟! اگه بخوای کنار بیای و ادامه بدی خودتو از دست میدی به قیمت خوشحالی اون

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

به حرف این پسره بچه هام گوش نکن اینا تازه اوایل بلوغشونه جوگیر شدن یکم عاقل تر بشن خودشون میفهمن چقدر تصوراتشون مضحک بیمارگونه بوده

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

خودتو و خوشحالی خودتو فدای خودخواهی اون کردی ، به این فکر کن که چطور تو نتونستی ناراحتی اونو تحمل کن ...

شوهرمم خیلی جاها با خواسته من راه میاد خب

گرچه دوس نداشته باشه 

شوهرمم خیلی جاها با خواسته من راه میاد خبگرچه دوس نداشته باشه

اره ولی اونجا خواسته ی تو تغییر دادن اون بوده ؟ اگه توهم خواستی اونو تغییر بدی و برخلاف میلش به چیزی که نیست تبدیل کنی توهم اشتباه کردی ، اینکارو نه بپذیر نه انجام بده

اره ولی اونجا خواسته ی تو تغییر دادن اون بوده ؟ اگه توهم خواستی اونو تغییر بدی و برخلاف میلش به چیزی ...

اره منم یه جاهایی خواستم تغییرش بدم خب رابطه مشترک همینه واقعا چیزی که میگی غیر ممکنهههه

شوهرتون خیلی کار درستی می‌کنه ها بنظرم شما بیشتر فکر کنید 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

عزیزدلم این که میگم شوهرم ایده اله وااااقعا میگما خیلی مرد خوبیه نه اهل هیزیه نه مشروب نه قلیون نه ر ...

اینکه معتاد و هیز و خائن نیست و کار میکنه که نمیشه ایده آل 😐 اینا بیر مینیمم هم نیست دختر جون ، شوهر تو حداقل هارو برای زندگی مشترک داره تازه اگه تحمیل اعتقاداتشو فاکتور بگیریم !!!

قطعا هم خودش رو بدبخت می‌کنه هم شوهرش رو

کاملااااا درسته امضات افرین به شجاعتت 

من با یه آقا صحبت می‌کردم میگفت دوست دخترم سیلی میزنه تو صورتم و کلا خیلی سلیطه و من جرئت نمیکنم خلاف نظرش کاری بکنم 

میگفت زن زیاد بساز و‌خوب باشه ما مردا فکر میکنیم چه خبره

خب طاقت دیدن ناراحتیشو نداشتم

عزیزم یکم مدارا کن اروم اروم درست میشه همسر من هم همین مدل بود اوکی شد 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)