2777
2789
عنوان

یه کتابی بگین که اگه نخونم عمرم به فنا میره

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هر دو در نهایت میمیرند پیشنهاد میکنمالبته من کلی حتاب فانتزی دارم اگ دوست داری بهت میگم

من انگلیسیشو دارم میخونم تازه خریدم پس خوبه؟

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

اره چرا که نه❤🙏🏻

کتاب افسانه جادو جلد دومش انجمن خون جلد سومش معبد اسرار امیز

کتاب خاویار فروشی نامیا ( تو خارج کشور معروفه)

کتاب فابل ( دو جلده جلد دومش همنام)

دختری ک در اعماق دریا افتاد

من عاشق امید شدم

( کتاب های روانشناسی مثل اول خودت رو دوست داشته باش 

یکی دیگه دارم به نام روانشناسی تاریک

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

كتابهاي عباس معروفي

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

بنظرم تنها کتابی که اگر نخونی عمرت بر فنا رفته قرآن هست💚

یه دور معنی اش رو بخون خیلی جالبه 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)