2777
2789

برای بهم رسیدن مون رفتیم نشستیم دم یه امامزاده و گریه کردیم...دیگه خسته شدم انقد بابام گفت نه انقد که به هیچ سراطی مستقیم نیست ،برگست بهم گفت اگرم باهاش بری چارش دوتا تیره یکی تو مغز اون یکی مغز خودت....خدایا خودت میبینی خسته شدیم ،اصلا شاید مارو قبول نداشته باشی ،همون امامزاده رو واسطه قرار دادیم خدایا کمکمون کن هرجور که فکر می‌کنی درسته کمکمون کن،اگر قسمت هم نیستیم مهرمون و از دل هم ببر،اگر هم قسمت همیم خدایا کمک کن خسته شدیم بریدیم از بلاتکلیفی خودت کمکمون کن

۱۱.۸.۱۴۰۴

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

به بابات خیلی  آروم و بدون دعوا بگو باشه باهاش ازدواج نمیکنم ن با این ن با کسایی که شما میخواین..بگو زورم کنین سر سفره عقد میگم من نمیخوام ابرو خودتون میره...یه مدت اصلا سعی کن حرف نرنی باهاش سر سنگین باشی اون موقع کوتاه میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@khatoon80‍ ایشونم مثل شمان

آره منم مثل شمام خیلی دارم عذاب میکشم 

خانواده هردومون مخالفن 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است