2777
2789

اره من زیاد دیدم

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

استرس زیاد ، بی خوابی ، کم خونی 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوبار به خاطر پریود شدن و درد ..افت فشار از حال رفتم زمان مدرسه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
الهی .چیکار کردن مسخرت کردن

نه هیچی فقط خودم شوک شدم که کف زمین چکار میکنم 😂

اره تا چند وقت میگفتن حالا باز غش نکنی و..خودمم می‌خندیدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چجوری منم خیلی میخونم وبی اینجوری نشدم دیگه

کم خوابی همراه کافئین زیاد و استرس سیستم بدن رو میریزه بهم

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

نه هیچی فقط خودم شوک شدم که کف زمین چکار میکنم 😂اره تا چند وقت میگفتن حالا باز غش نکنی و..خودمم می‌ ...

منم همش ترس اینو دارم.چون یه وقتایی بهم حمله عصبی دست میده شروع میکنم به لرزیدن یاحالم بدمیشه..حالم بدشه مدرسه اذیتم میکنه و کلی بازخواستم میکنن

منم همش ترس اینو دارم.چون یه وقتایی بهم حمله عصبی دست میده شروع میکنم به لرزیدن یاحالم بدمیشه..حالم ...

نگران نباش 

من ناشتا بودم همیشه شکلات آب نبات داشته باش همراهت