2777
2789

شد تو مدتی ک باهم بودین بحث کنید قهر چند روزه داشته باشین 

یا کات کنید ی مدت کوتاه و باز بهم برگردین 

میخ‌ام ببینم. اگر همچین اتفاق هایی بیوفته بازم میشه رابطه رو ساخت 

خیلی شده دوماه هم قهر بودیم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تونستید باهم حل کنید و الان اوکیید قهرارو معمولا کی پیش قدم شد

آره حل شد

معمولا همیشه اون پیش قدم میشه 

خودم اینجور عادتش دادم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

چه خووب چجوری تونستید باهم کنار بیاید من حس میکنم عجولم و زود ناامبد میشم یا حساسم از طرفی هم میترسم ...

اگرم چیزی بشع همونموقع باهم به درستی حلش میکنیم اصلا نمیزاریم قهرامون به نیم ساعتم برسه😂

هیچکس تکرارِ من نخواهدشد🥲🌱

اگرم چیزی بشع همونموقع باهم به درستی حلش میکنیم اصلا نمیزاریم قهرامون به نیم ساعتم برسه😂

چه خوب چون هر دو هم دیگه رو میخواین اینجوری میسه هیچکدوم طاقت نمیارید  طولانی بشه

چه جالب چجوری عادتش دادی ببخشید هی سوال میکنما. اگر ناراحتی بهم بگو

نه راحت باش 

از همون اول اینجوری بودیم هروقت قهر کنیم تقصیر منم باشه باید خودش بیاد برا آشتی می‌دونه من اگه تا آخر عمر هم نیاد سمتم پیش قدم نمیشم