اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /
&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒. از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه
خانومایی که فوری قضاوت میکنین و زیر سوال میبرین احساسات یه فردی رو از شما به درو باشه ولی ممکنه برای هر کسی پیش بیاد
&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒. از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه
قضاوت کار قشنگی نیست منم جای شما نبودمواقعا خیلی سختی کشیدین ولی هیچ وقت نا امید نشین همیشه امید داش ...
😭😭😭😭
اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /
تو این سایت خیلی راحت قضاوت میشی بعد تا ی چی بگی میرن تاپیکاتو میگردن ی نقطه ضعف پیدا میکنن بکوبن تو سر ادم. این حرفارو اینجا نگو دردی دوا نمیشه هیچ کس با کفش یکی دیگه راه نرفته. منم ی زمانی تو شرایط الانه شما بودم چون تنها خاستم فقط داشتن ی زندگی مشترکه اروم بود ک بتونم با ی ادم خوب ازدواج کنم ولی در عوضش مردا دنبال ی چیز دیگن تو رابطه..ی مدت از همه ی اینا کنار بکش بچسب ب روزمره ی زندگی رابطتو با خدا درست کن مطمعن باش ی ادم درست سرراهت قرار میده و خوشبخت میشی.