پارسایی_۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 824 عنوان ریحانه نژاد بلاگر آشتی کرد 121 بازدید | 17 پست بنظرتون از اول سرکار نزاشته بود مرمو؟برای جذب فالور!!! 1404/08/11 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 1088 نه فک نکنم نازنین خانوم هستم🧚🏻♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که میگذرن :) مهربونتر نظر بده، از پشت گوشیام آدم دلش میشکنه🥲🥀
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 8439 اینم مسخرمون کرده . دخترم ۹ سالشه تینقدر اینو دوست داره مجبوریم دنبالش کنیم . من حالم از همشون به هم میخوره
پارسایی_۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 824 خدارو شكر داشتم از نگرانى ميمردم😆 فک نکنم از اولم دعوایی در کار بوده باشه😅
پارسایی_۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 824 اینم مسخرمون کرده . دخترم ۹ سالشه تینقدر اینو دوست داره مجبوریم دنبالش کنیم . من حالم از همشون به هم ... آره جان خودم
نمکدون_خالی عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 2716 اینم مسخرمون کرده . دخترم ۹ سالشه تینقدر اینو دوست داره مجبوریم دنبالش کنیم . من حالم از همشون به هم ... چرا باید بچه ۹ساله دنبال کنه ریحانه رو کلا رندگیشوریخته بود وسط اینستا...صفحه طنز و سرگرمی خوب دنبال کنبد باهاش غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺
زهوریم عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 4925 ایشونو دنبال میکردم وقتی دیدم یه ریلز گذاشتن از حرفاشون بعد دادگاه فهمیدم متاسفانه اشتباه کردم و انفالو کردمچون کاملا مشخص بود برای جذب فالوره حالا چه طلاق واقعی چه ساختگی😑
پارسایی_۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 824 نه فک نکنم الان که آشتی کردن ..خوبه لااقل دورغم باشه ولی خداروشکر بهم برگشتن
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 8439 چرا باید بچه ۹ساله دنبال کنه ریحانه رو کلا رندگیشوریخته بود وسط اینستا...صفحه طنز و سرگرمی خوب دنبا ... تو گوشی خودم با هم میبینیم چیز بدی هم نداره . پستهاش همه روانشناسی ان . البته زرد
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 19831 اینم مسخرمون کرده . دخترم ۹ سالشه تینقدر اینو دوست داره مجبوریم دنبالش کنیم . من حالم از همشون به هم ... نه سال؟ نه ساله چرا اینستاگرام میبینه؟ همتای مامانم بودم❤
پارسایی_۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 824 ایشونو دنبال میکردم وقتی دیدم یه ریلز گذاشتن از حرفاشون بعد دادگاه فهمیدم متاسفانه اشتباه کردم و انف ... حرفای قشنگی میزد ولی اینکه همش خودش زیرش میزد مشخص بود فقط شعار میده..
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 1088 الان که آشتی کردن ..خوبه لااقل دورغم باشه ولی خداروشکر بهم برگشتن فکر نکنم دروغ باشه آخه اینجوری بنظر نمیومد خیلیا کات کردن... اون دختره که هی صداشو بچگونه میکرد میگف کی میای منو بگیری ام کات کرد نازنین خانوم هستم🧚🏻♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که میگذرن :) مهربونتر نظر بده، از پشت گوشیام آدم دلش میشکنه🥲🥀
بلوط_دانا00 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 2061 دنبالش نمی کردمولی یک بار اتفاقی استوریش رو دیدم دعواش با شوهرش رو گذاشته بود و جواب میداد و بین استوری ها تبلیغ گذاشته بود احمق هم می فهمه همش بازی بود ولی یه عده مثل خر میرن فالو می کننن
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 1088 دنبالش نمی کردمولی یک بار اتفاقی استوریش رو دیدم دعواش با شوهرش رو گذاشته بود و جواب میداد و بین است ... خب اگه تبلیغ نذاره پول از کجا بیاره ، بیکاره نازنین خانوم هستم🧚🏻♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که میگذرن :) مهربونتر نظر بده، از پشت گوشیام آدم دلش میشکنه🥲🥀