panidaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 1955 عنوان یک نمونه از آسیبی ک فرهنگ مردسالاری دیدین🤕 289 بازدید | 26 پست مثلا میگن اختیار زن دست شوهرشه.زن مال خانواده شوهرشه.زن حق تحصیل و شغل نداره.از این.ک.ص.شراهرچی آسیبه زن ها میبینن از فرهنگ عقب افتاده و ضدزنمثلا دیدین میگن سعی کن بچه اولت پسر بشه تا خانواده شوهرت دست از سرت بردارن؟؟حالم از این حرفا بهم میخوره. مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط. 1404/08/11 | 21:45 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 18989 پدر و مادر زن برای خودش نیست بعد ازدواج این قدیمی های اطرافم خیلی میگن و از این جمله متنفرم و حرصم میگیره معنیش اینه شوهر میتونه فحش بده بهشون زن هم هیچی نگه خستم از این حرف های و رسم های مضخرف خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
panidaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 1955 پدر و مادر زن برای خودش نیست بعد ازدواج این قدیمی های اطرافم خیلی میگن و از این جمله متنفرم و حرصم م ... باید جلوشون واسیمهم با جنگ هم با توضیح دادن و لفشون عمل کردن و از همه مهم تر تربیت بچه هامون مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
sahel403 عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 7643 من با اکثرا فرهنگ رسوم قدیمیا مخالفم غیر یکسریا مثلا چرا باید ما از گرفتن نوار بهداشتی خجالت بکشیم یا نباید کسی ببینه میزارنش تو پلاستیک مشکی در صورتی ک طبیعت بدنه
panidaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 1955 من با اکثرا فرهنگ رسوم قدیمیا مخالفم غیر یکسریا مثلا چرا باید ما از گرفتن نوار بهداشتی خجالت بکشیم ی ... این مسئله اگرم اشتباه باشه مهم و سرنوشت ساز نیس که بخواییم برا اصلاحش بجنگیم،اینکه ننه باباها معتقدن دختر مایع ننگه وپسر باعث افتخار،بدون هیچ دلیلی جز جنسیت،چقدر دخترها با طرز تفکرات زن ستیز بدبخت شدن عمر و جوونیشون هدر شد مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
panidaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 1955 اگه مردی بهت نظر داره مقصر خودتی 😔😔 اگر من پس فردا زدم شوهرمو کشتم لابود مقصر خودش بوده درسته؟ مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
panidaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 1955 دمش گرم خدایی الهی سایش همیشه بالاسرتون باشه😍😍برعکس بابای منمیگه تو مال اونایی باید هرچی اونا میگن انجام بدی😂😂😂میگه اگر اونا ناراضین دانشگاه نباید بری😂😂براشون باید نوه بیاری وگرنه خق دارن طلاقت بدن و این کصشرا مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
tamana8864 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 10753 اتفاقا من پسر دارم دختر ندارم خواهر شوهرام خیلی بهم نیش میزنن
panidaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 1955 من که با همشون مقابله کردم و تا حدی هم موفق بودم منم دارم مقابله میکنم و بسیار هم موفق بودم و دلمم خنکه😂 مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
خاتون۰۰۰ عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 5528 اگر من پس فردا زدم شوهرمو کشتم لابود مقصر خودش بوده درسته؟ فرهنگ مردسالاری میگه همیشه زن مقصره
panidaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 1955 فرهنگ مردسالاری میگه همیشه زن مقصره ااز این به بعد زن سالاریش کنیم خب مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
nesa11 عضویت: 1391/02/10 تعداد پست: 7532 منم دارم مقابله میکنم و بسیار هم موفق بودم و دلمم خنکه😂 تازه برعکسش هم کردنمردا باید از من اجازه بگیرن و بهم توضیح بدنخخخخ