2777
2789

این پسره اولش خیلی وعده ازدواج میداد و میگف فقط اجازه بده من سریع به خانوادم میگم با خانوادت اشنا...

منم میگفتم نه زوده...

اومدم یه نقشه ریختم امتحانش کنم

بهش گفتم عزیزم من یه خواستگار برام اومد بابام مجبورم میکنه میگه باهاش صحبت کن تو نباید همینطوری خواستگارات رو رد کنی سنت میره بالا دیگه ازدواج نمیکنی...

منم مجبور شدم تورو به بابام گفتم و بهش گفتم میخوام با تو ازدواج کنم بابامم گف پس چرا نمیاد جلو؟بهش بگو بیاد جلو ... بعد پسره یهو گف من نمیتونم الان این کارو کنم چون دانشگاهم... بش گفتم خب خانواده هامون اشنا کن فقط مگه نگفتی فقط خانواده ها رو اشنا کنیم؟ گف نه نمیتونم😐😞بعد من بش پس من مجبورم با خواستگارم حرف بزنم یهو گف هر کاری صلاح میدونی که جلو خانوادت بد جلوه نکنی انجام بده😐

بعدش گفتم چقد بی غیرتی یهو گف خودت میگی مجبورم چرا میگی مجبورم؟؟

بعد شرو کرد به گفتن اینکه من کلا زن نمیخوام ازدواج نمیخوام معلوم نیس کی زن بگیرم اصلا میخوام تنها باشم😞

همش حس میکنم شرایط ازدواجو نداشت ولی من چون تحت فشار گذاشتمش رفت😞💔تورو خدا بگید تقصیر من نبوده که رفته😭😭😭😭😭😭

احیانا انگشتات کار میکنن!!!

بلاکش کن

هیچوقت دیر نیست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کات کن تمام

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خدایا کمکم کن دخترامو طوری تربیت کنم

ارزش و لیاقت خودشونو بدونن

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
میگم اون رفت😭بم گف اگر میخوای با من باشی ازدواج برات ازاده و من ازدواج نمیخوام

بجهنم بگو بسلامت قبلش بگو داشتم امتحانت میکردم که ببینم چند چندم باهات الان خوشحالم که حقیقت و فهمیدم 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

برا خودت ارزش قائل باش پسره میگه نمیخوام ازدواج کنم بمونی باهاش که چی بشه خدارو شکر کن که خودش رفت

عزیزم من میگم شاید قصدش ازدواج بوده ولی اینقد تحت فشار گذاشتمش که فک کرده مثلا من ایندم خراب میشه اگر ازدواج نکنم و منتظرش بمونم... 😞واس همین گفته من زن نمیخوام 

بجهنم بگو بسلامت قبلش بگو داشتم امتحانت میکردم که ببینم چند چندم باهات الان خوشحالم که حقیقت و فهمید ...

عزیزم من میگم شاید قصدش ازدواج بوده ولی اینقد تحت فشار گذاشتمش که فک کرده مثلا من ایندم خراب میشه اگر ازدواج نکنم و منتظرش بمونم... 😞واس همین گفته من زن نمیخوام 

نه دیگه نمیخواد ازدواج کنه

من برام خواستگار اومد 

دوس پسرم زنگ داداشم زد که پول ندارم صبر کنین ول کنین این دخترو فلان

مامانش قرار بود زنگ مامانم بزنه که من دیدم داره جدی میشه خودم تو روی خانوادم ایستادم

چون اون موقع تکلیف دانشگام معلوم نبود

به نظرم هیچی تقصیر تو نیس

اون پسر خودش نمیخواست

عزیزم من میگم شاید قصدش ازدواج بوده ولی اینقد تحت فشار گذاشتمش که فک کرده مثلا من ایندم خراب میشه اگ ...

توهم بر ندارت ، خیر سرش میخواست با کلمه ازدواج ازت سواستفاده کنه دیگه م با پسر دوست نشو