2777
2789
بین الطلوعین سجده طولانیمثلا پنج الی ده دقیقهمیتونی یک دعا رو دانلود کنی و حالت سجده گوش بدییک هفته ...

مرسی عزیزم  

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 

گاهی در روز شب نه سوزاندن اسفند و کندر.

قرآن‌خواندن توسط خودت. قرآن خوندن روی آب با گوشی و بخوریش بریزی تو غذا

نماز روزه اکثرا با وضو‌ باشی اخبار منفی نخوای بشنوی غیبت نخوای بشنوی هرچی منفیه بنویسی رو کاغذ بندازی دور صبح و شب سه بار آیه الکرسی سه بار قل ها یه سری اذکار هر روز بخ‌ونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری

نمک یکی دو مشت تو ی ظرف با ی مقدار آب بعد حمام که شستی خودت حالت خمیری شل باشه بمال همه بدنت محکم نمالرخراش میخوری ی ده مین بمون به نیت پاکسازی و دفع سنگینی ..من ی کیسه نم و صدر قاطی کردم تو حمام بعد حمام منو شوهرم می‌زنیم همیشه 

حرکت سجده بهترین راهکاره

از لحاظ علمی ثابت شده

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
گاهی در روز شب نه سوزاندن اسفند و کندر.قرآن‌خواندن توسط خودت. قرآن خوندن روی آب با گوشی و بخوریش بری ...

مرسی عزیزدلم 

برای قران خوندن از روی گوشی، باید تمیز باشیم؟ 

مکان هم باید تمیز باشه حتما؟ 

بعد یکی راجب بدی های شوهر انرژی منفی و همون بدی ها روی ما هم داره تاثیر میزاره. برای این تاثیر داره یعنی؟ 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
نمک یکی دو مشت تو ی ظرف با ی مقدار آب بعد حمام که شستی خودت حالت خمیری شل باشه بمال همه بدنت محکم نم ...

مرسی عزیزم که توضیح دادی