خیلی درد داره بخاطر معدم نمیتونم مرتب آنتی بیوتیک بخورم میترسم برم بکشم عفونت داشته باشه بی حس نشه
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم من بعد کشیدنش حتی یدونه مسکن هم نخوردمبستگی به دکترت هم داره
دندون شما هم قبلش خیلی درد داشت؟ من تا حالا فکر پایین دندون نکشیدم خیلی میترسم
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
اره عزیزم مخصوصا شبا تا صبح نمیتونستم بخوابمعفونت شدید هم داشت ابته باید عفونت خشک بشه بعد بریچرک خش ...
ممنون عزیزم
دخترم نکش من هم تا درد می گرفت سریع می کشیدم بخدا حیفه دورست کن بهشون برس که مثل من پشیمون نشی دخترم ...
نه عزیزم ای چه حرفیه ♥️
بخاطر بی پولی مجبورم چون تو درمانگاه راحت میکشن اما عصب کشی و ترمیمم نمیکنن مدت ها صبر کردم پول گیرم نیومد خیلی دردش کلافم کرده