2777
2789

یبار پسر خواهرم که چهار سالشه تو اتوبوس با صدای بلند. بهم گفت خاله سیبیلات در اومده شبیه بابام شدی😨😓این منم اینم جمعیت😄😂😏من بدبخت وقت آرایشگاه داشتم درست تو‌همون روز

یبار همگی نشسته بودیم یهو دیدم همین خواهرزادم که اون موقع ۲سالش بود پی پی کرده رو فرش قاشقو ورداشته قایمکی پی پیشو میریزه تو غذای مامانم بعد که کارش تموم شد غذاشو هم زد و برنجاشو ریخت رو پی پی مامان بدبخت منم رفته بود ماست بیاره طفلی شام نخورده بود و غذا هم کم بود😞😞😂😂😂اون شب گشنه موند

نکته:::به این دلیل جلوی خواهرزادمو نگرفتم ببینم چیکار میکنه😟😟تعجب کرده بودم بعد دیدم خنده دار و چندشه حالا شما قیافه ی مامان منو داشته باشید😱😷😰لینک قیافه ی عرفان😶😝اینم قیافه ی من😓😲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار دست مامانمو ول کردم داشتم از مهد برمیگشتم ظرف چاشت غذامم دستم بود سیب زمینی میخوردم دستشو ول کردم شپلللللق افتادم تو جوب ظرف غذامم چپه شد روم هنوز جلو چشممه صحنش۴سال اینطورا بودم😁

[QUOTE=57404000]😷😷😷😷😷😷 من بچه بودم کرم ترک پا میزدم😐 نمیدونم جالبه یا نه.ولی خیلی به 

وووویییی جالبهه😁😁😁... 

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا

من فقط یادمه گفتم مامان من چطور اومدم پیش شما ؟😊😍

گفت از نافم در اومدی  

یکم خلاقیت خرج نداد بگه لک لک ها آوردنت😐

😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

وقتی بچه بودم ضبط صوت داشتیم رفتم دکمشو زدم حرفای زشت زدم و ضبط کردم بعدش پشیمون شدم و هرکاری کردم نواره بیرون نیومد😐😐😐تا دوسال استرس اینو داشتم که کی اون حرفارو گوش کرده 

تو همون سال ها بود که داداشم لپ لپ میفروخت خواهرم صبحا زود منو بیدار می کرد با هم می رفتیم تو اتاق و هرچی لپ لپ بود پاینشونو بار می کردیم ویزای باارزشو ورمیداشتیم دوباره چسب میزدیم من مظلومما تقصیر خواهرم بود😂😆لپ لپ ها به شکل قوطی بودن

من بچه بودم نمیزاشتم موهامو کسی شونه کنه یعنی کولی بازی در میاوردما.فوقش دیگه هفته ای یبار که اونم بزور .اما میمردمو زنده میشدم تا شونه بشه .ولی باز آدم نمیشدم

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
من فقط یادمه گفتم مامان من چطور اومدم پیش شما ؟😊😍 گفت از نافم در اومدی     یکم خلاق ...

باز خوبه😂😂😂... مامان من میگفت خدا داد😒😒😒.. منم ک زود باوررر..

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
دومی خیلی چندش بود خیلی😷😷😷😷😷😷😷😷😷صدتا از اینام کمه براش به خدا اینا چندشه تا خنده دار😤

😂خنده دار نبود فقط به شیطنتاش میخندم فک میکردم کسی نمی بینه البته اینم بگم که قبل از اون کارش مستند نگا میکردیم که چیزای چندش داشت

[QUOTE=57404000]😷😷😷😷😷😷 من بچه بودم کرم ترک پا میزدم😐 نمیدونم جالبه یا نه.ولی خیلی به  و ...

😀حتی میرقصیدم.یا پیاده روی میکردم برای هیکلم.

نگران بدنم و پوستش بودم.کرم ضدافتاب.روغن فلان.واییییییییییی واقعا سوسول بودم😷