2777
2789

این مهریه چقدر هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیز واضح اینه میخواد مهذبو ببخشی و راحت طلاقت بده وگنره ادمی ک اهل زندگی باشه نمیاد بحث مهریه بندازه چه دلیلی داره اگه قراره توافق کنین دوباره مهریه کم کنی نکن عزیزمن، انقدرم پیگیرش نباش میبنیه اینطوری پییگری میگه مهریه کم کن بیا

چه نقطه ضعفی نشون میدی هی میگی بیا دنبالم من میخوام بیام و فلان بابا بگو من و از چی میترسونی یه بار از جهنم اومدم بیرون یه بار دیگه هم میتونم انقدر راحت بهش پیام میدی ....اصلا سر چی شروع شد چیکار کردی میگه ۳ سال بلد نبودی زندگی کنی تهد چی باید بدی اصلا ....بگو برو شرت کم درم پشت سرت ببند ...نمیگم فوش بده بی احترامی کن .

ولی با این ادبت داری به خودت بی احترامی میکنی 

خانم شوهرت رو مادرش پر کرده

گفته زنت اگه زندگی کن باشه مهریه می بخشه

این مرد از عجولی تو استفاده کرده

این زندگی چه برگردی چه برنگردی حالا حالاها برات جهنمه

چون مهر ببخشی و برگردی چون تحقیر شدی و اثبات کردی من محتاج زندگی با تو هستم هر روز تهدید به طلاق و تهدید در انتظارت هست ، طلاق هم بگیری با رو حیه ی تو معلومه سکته میکنی

.صبور باش. بزار اون بره درخواست بده، پول بده مادرت خونه بخرن،برو یه طبقه ی اونها زندگی کن، چون اسم شوهر تو شناسنامه ات است برو کار پیدا کن، مهر نبخش، باهاش قاطع و محکم باش، قطع رابطه کن،کار پیدا کنی و بفهمه اون برای تو مهم نیست،و تو قاطع هستی،    و بره دختربازی هاش رو کنه ببینه این کار پول می خواد ،خودش برمیگرده، و عاقل میشه، پدر و مادرت بهتر از این مرد حرامزاده هست،صبور باش، صبور باش، صبور باش، خدا کمکت میکنه

خانم شوهرت رو مادرش پر کردهگفته زنت اگه زندگی کن باشه مهریه می بخشهاین مرد از عجولی تو استفاده کردها ...

اون آقا اقدام به طلاق نمیکنه تا من توافقی رو قبول کنم

الهی هرکی اختلاف بین زن وشوهر میندازه یا دخالتی میکنه خدا خودش جوابشو بده خیلی سخته آدم هیچ کاری از دستش بر نمیاد

شوهری ام که به هیچ صراطی مستقیم نباشه

خیلی سخته بخوای برش گردونی به زندگی دوباره

مگر اینکه خدا معجزه کنه

یا کسی که خودش قبولش داره از روزی خیر خواهی واسطه شه

سر عقلش بیاره

اون آقا اقدام به طلاق نمیکنه تا من توافقی رو قبول کنم

خوب شما هم اقدام نکن

مهریه نبخش.... برو خونه مادرت ،برای خودت زندگی کن، کار کن، ببینه بهش محل نمیدی، نترسیدی، خم نشدی، کم نیاوردی، تازه پیشرفت داری میکنی خودش بر میگرده

صبور باشی برمی گرده

مگه دختر بازی و زن جدید گرفتن راحته یا بدون خرجه، جز دختران بی پشت یا بی کس یا آس و پاس کسی که مجانی زنش نمیشه، میفهمه تو بهترین گزینش بودی

و این رو بدون با خدا هم باشی تو پیروزی ،خدا، خدا ورق رو به نفع تو برمیگردونه اکه ازش بخواهی

صبوری کن،صبوری،صبوری

نه درخواست بده نه مهر ببخش

این اقا میخاد خیلی راحت تورو از زندگیش حذف کنه بی دردسر

شما اولین کاری ک میتونی انجام بدی اینه ک مهریه رو اجرا بزاری و درخواست طلاق ندی انقدر ضعیف خودتو نشون نده الان دستش زیر سنگ توعه

پسرام دنیام💖

مشکوکه

نبخشی مهریتو!

داره بازی درمیاره انگاری

بجای اینکه اون منت کشی کنه تاژه داره شرط میذاره طلیکارم هست!

چرا مهریتو‌نمیذاری اجرا؟

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

این همه راهنماییت کردن آخرش رفتی گفتی میخوام برگردم ک مسخره کنه؟!!!!

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)