2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کنم یا ن

130 بازدید | 8 پست

موهامو پارسال رنگ و مش کردم و کراتین الان بعد دوسال پایین موهام مرده موقع شونه کردن کلی گره میخوره بهم میاد موی بلند ولی قصد دارم ی چن وقت دیگ موهامو پروتئین کنم موندم میگم ارزش نداره موی مرده رو براش هزینه کنم تو فکرم اینکه موهامو تا شونه کوتاه کنم بعد پروتئینش کنم از ی طرف میگم اخه دو سال پیشم کوتاهش کردم بزارم این سری موهامو بلند بزارم نم دو دلم 

دلت چی میگه ؟!!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت چی میگه ؟!!

نمیدونم دو دلم میگم من حتی اگ موهامو بلند بزارم معمولا نمیتونم موی باز رو تحمل کنم در نهایت میبندم بیرونم نمیتونم باز بزارم شوهرم راضی نمیشه

نمیدونم دو دلم میگم من حتی اگ موهامو بلند بزارم معمولا نمیتونم موی باز رو تحمل کنم در نهایت میبندم ب ...

مثل خودمی 🥴🥴😮‍💨😮‍💨

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من کوتاه کردم دوساله پیش پسرانه زدم . بعدش وحشتناک پشیمان شدم....اونقدر گریه کردم که نگو دوساله زحمت میکشم باز ببندبشه...

ولی اینم بگم موی سوخته و مرده و دکلره شده که اصلاارزش نگه داشتن نداره کوتاه بشه بهتره

من کوتاه کردم دوساله پیش پسرانه زدم . بعدش وحشتناک پشیمان شدم....اونقدر گریه کردم که نگو دوساله زحمت ...

پسرونه ک اصلا  میخوام تا بالا شونه هام کوتاه کنم 

برا همین میگم کوتاه کنم حداقل بیخودی زحمت نکشم

آری .