موهامو پارسال رنگ و مش کردم و کراتین الان بعد دوسال پایین موهام مرده موقع شونه کردن کلی گره میخوره بهم میاد موی بلند ولی قصد دارم ی چن وقت دیگ موهامو پروتئین کنم موندم میگم ارزش نداره موی مرده رو براش هزینه کنم تو فکرم اینکه موهامو تا شونه کوتاه کنم بعد پروتئینش کنم از ی طرف میگم اخه دو سال پیشم کوتاهش کردم بزارم این سری موهامو بلند بزارم نم دو دلم
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم دو دلم میگم من حتی اگ موهامو بلند بزارم معمولا نمیتونم موی باز رو تحمل کنم در نهایت میبندم ب ...
مثل خودمی 🥴🥴😮💨😮💨
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو