2777
2789
عنوان

حالم بده

79 بازدید | 6 پست

سلام به همگی 

توی تاپیک های قبلیم گفتم درباره دانشگاه و اینکه ترم اولیم این دوهفته میرم دانشگاه رشته مهندسی شیمی رشته رو دوست دارم ولی قلبا مهندسی طبیعت یا ریاضیات و کاربرد ها خواستم برم بخاطر خانوادم اومدم این رشته ولی الان واقعا خستم ، خانوادم فقط استرس وارد میکنن و فشارد وارد میکنن و این رشته اون راهی نبود که من میخواستم ازش بگذرم تا به اهداف قشنگم برسم الان اینکه رشته اشتباهی اومدم ناراحتم و با اینکه من به شدت درسخونم ولی الان نمیتونم بخوانم و استرس امتحانات رو دارم 

محض اطلاع خانوادم من در هر صورت بعد اتمام این رشته میرم سراغ علاقه هام ولی الان مجبورم این رشته باشم ولی با این حال می‌خوام براش تلاش کنم و راه دستیابی به اهدافم رو توی این رشته ببینم و خیلی خوب درسام رو یاد بگیرم و بخوانم و نمره بالا تمام کنم چون همین درس ها هم میتونه کمک کنه به اهدافم 

ولی منم جای داداشتون (که این رو همیشه گفتم که تک فرزندم و تنها آرزوم داشتن یک خواهر بوده )شما جای خواهر خودم ، لطفاً راهنمایی کنید چطور حال خودمو خوب کنم تا درس هامو بخوانم و بیخیال اطرافم مخصوصا پدرومادرم باشم تا به اهدافم برسم یک دنیا ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به رشتتون علاقه دارین 

به حرف های کسی توجه نکنین راه خودتون رو برین صحبت درباره دانشگاه و درستون رو با بقیه محدود کنید حتی خانواده 

ولی اگه به خاطر خانواده اومدین این رشته کار خیلی اشتباهی کردین مگه خانواده شما می‌خوان این رشته رو بخونن بعد ها بهشون بگی شما مقصرین کسی گردن نمیگیره میگن تقصیر خودت بوده تصمیم خودت بود که این رشته رو بخونی 

ببین خب باید یه روتینی واسه زندگیت داشته باشی اگه همش خونه و دانشگاه باشه خب مسلما خسته میشی دیگه حو ...

من خیلی وقت تلف می‌کنم اگه وقت شناس باشم وقتم خیلی آزاد میشه

من خیلی وقت تلف می‌کنم اگه وقت شناس باشم وقتم خیلی آزاد میشه

خب باید روی این قضیه کار کنی دیگه 

اگه می‌خوای رشته ات هرجور شده ادامه بدی پس توی وقت خالیت یه کاری انجام بده یه مهارت جدید یاد بگیر