2777
2789

کاش یه بار فقط یه بار دیگه خدا ب دل گناهکار من نگاه کنه

مگه ما ادم بدا دل نداریم ، خدا خوبه فقط مال ادم خوباست

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

کاش خدا ی ادم عاشق بیاره تو زندگیت. 

وگرنه با ادم بی عاطفه همه چی برات میشه حسرت 

ی چیزایی که روت نمیشه به کسی بگی 

مثلا من رفته بودم تور یک روزه ، با سوهرمم در حال جداییم. 

بعد دقت کردم چند تا خانومایی که اطرافم بودن شوهراشون زنگ میزدن میپرسیدن کجایی؟ کی میرسی ؟ کی بیام دنبالت؟ و این حرفا 

بعد یادم به نامزد عقدی خودم افتاد... که هیچوقت بم زنگ نمیزد. دلنگرانم نمیشد. اگر هنوز تو زندگیم بود و میدونست خارج شهر رفتم اصلا یادش نمیافتاد. 

خلاصه که کاش ی مرد عاشق بیاد تو زندگیت. مرد بی عاطفه فقط حست را میکشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش خدا ی ادم عاشق بیاره تو زندگیت. وگرنه با ادم بی عاطفه همه چی برات میشه حسرت ی چیزایی که روت نمیش ...

الهی امین 💔💔💔

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

کاش خدا ی ادم عاشق بیاره تو زندگیت. وگرنه با ادم بی عاطفه همه چی برات میشه حسرت ی چیزایی که روت نمیش ...

جیگرم سوخت از حرفات که حق بود و پر از درد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خدا نکنه عشقم ... انشالا زندگیت پر از عشق یارت باشه.

خدا همه چیز بهم داده، هر چیزی فکر کنی ، منم  قبول کردم بدون عشق زندکی بدون عشق کنم تا تموم بشه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر