2777
2789
عنوان

داییم از همه خواهراش امضا گرفته ارثشونو بالا بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 34 پست
سواد ندارن مگه خاله هات؟ شک نکردین بهش؟ تک پسره؟

تک پسر نیست میخوان بین پسرا تقسیم کنن فقط 

نه سواد انچنانی ندارن و مثل چشماشون بهش اعتماد دارن

مادرامون به ما هم هیچی نگفتن 

امروز از دهن یکیشون در رفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پدربزرگش اینقدر ثروتمنده چه اشکال داشت به دخترانش هم ارث می‌رسید

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

چه جور میشه این چندتا خواهر نفهمیده چیزی ر امضا کنن حتی اگه بیسواد باشن 

داییت میخواسته کجارو بگیره با این همه پول؟؟ 

مطمعنی سی میلیارد به هر کدوم؟؟؟ 

سی میلیارد به هر نفر خیلیه ها!!!! 

منظورت سه میلیارد؟؟ 

یا این همه پول پدر!! چطور مادرت با بدبختی زندگی میکنه؟؟ یعنی پذرش یه کمکم نمی‌کرده بهش با این همه ثروت 

داییت با این همه پول جطور باز طمع کرده؟ 

دروغاتونم راست نیست اخه۳۰ میلیاردندیده نخونده امضا کردن؟حتی عقلشو ندارین که وکالت نامه چیهبسه بابا ب ...

من و‌ شوهرم چند بار به خاطر کارهامون یا خروج از کشور بهم وکالت دادیم 

تو محضر چندین بار آزمون سوال کردن 

یادمه یکبار گفتم خانوم میدونم چی رو دارم امضا میکنم من فردا دارم از ایران نیرم وقت ندارم باید به شوهرم وکالت بدم برای حساب بانکی 

جالبه بعدش شوهرم وکالت نامه رو‌برده بود بانک اونجا قبول نکردن تازه حساب من یک میلیارد بود 

انگار الکیه ببری یک امضا بگیزی و تمام بشه 

اینا که تاپیک فیک میزنند از بس اطلاعاتشون کمه زود لو میرن

دروغاتونم راست نیست اخه۳۰ میلیاردندیده نخونده امضا کردن؟حتی عقلشو ندارین که وکالت نامه چیهبسه بابا ب ...

چی بگم شاید با زور چون به ما هیچی نگفتن 

دروغم نمیگم دلیلی نداره دروغ گفتن

مگه میشه.شوهر من برای کارای بانکی مادرشوهرم وکالت گرفته ولی با این وجود خیلی جاها بنده خدا خود مادرشوهرم هم میره.  شوهرمو قبول نمی کنن.  کلی هم اومدنو رفتن تا وکالت بده.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

تک پسر نیست میخوان بین پسرا تقسیم کنن فقط نه سواد انچنانی ندارن و مثل چشماشون بهش اعتماد دارنمادرامو ...

مادراتون خودشون رضایت داشتن مطمئن باش

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

چه جور میشه این چندتا خواهر نفهمیده چیزی ر امضا کنن حتی اگه بیسواد باشن داییت میخواسته کجارو بگیره ب ...

تازه داییش پسر بخش میشه

یعنی دو برابر خواهر ها

یعنی اصلا نیازی به ارث خواهراش نداره

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

یکی از فامیلامون شوهرش  فوت شد بعد برا اینکه ارث ب مادرشوهر پدر شوهر نرسه مهریه گذاشت اجرا و سهم خودش و بچه هاشو گرفت بازم میشد شش میلیارد برسه به پدرشوهر مادرشوهر دیگه رفت گولشون زد ازشون امضا اینا گرفت  دیگه پدرشوهر و مادرشوهر نتونستن ارث بگیرن اون شش میلیاردم خودش برد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم