2777
2789
عنوان

بچه ها کی حس ششم اش قویه 🦦

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 382 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالام حاجی منم یه سوال بپرسم؟نظرت در مورد اینده درسیم چیه؟ حستو بوگو بنظرت به جایی میرسه یا نه

باهوشی

اگه دست از بازیگوشی و رفیقای باحالت برداری حتما موفق میشی

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
شخصیتت جوریه که حس منفی ازت میگیرن اما ذاتا اونقدرام ادم بدی نیستی فقط شرایط اینطور بارت اورده و مظل ...

کی خونه میخریم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سلام گلم امیدوارم حالتون خوب باشه لطفا بگید حس میکنید ازدواجم کی هستش؟مشخصات همسر آیندم ظاهری واخلاق ...

تو بازه ۲۳ تا ۲۵ سالگی

محجبه ای نه؟

همسر قد بلند و با ایمان ولی جدی و محکم

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
ابدااااا نری هاا چرا خودتو کوچیک کنی

اون پسری که تو ذهنمه و اسمش با ر شروع میشه واقعا حسش بهم چیه؟چرا اون استوری عاشقانه غمگینو دیشب گذاشت بعد سریع پاکش کرد؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

باهوشیاگه دست از بازیگوشی و رفیقای باحالت برداری حتما موفق میشی

ینی حست مثبته به ایندم؟؟

در مورد شخصیتم هم میشه بگی؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

چه درست واقعا عالیییخودمم اینطور فکر میکنمببین به نظرت خودم دست به عمل بشم خودی نشون بدم؟میشه از ویژ ...

ن ولی اون لیاقت تورو نداره

ت به فکر ی عشق واقعی حست پاک دنبال رابطه جدی اون ن 

شایدم نشون نده چون خیلی زرنگ،  

چهرش به نظرم قدش بلنده ولی اندامش معمولی شایدم یکممم لاغر باشه 

موهاش تیر و خورمایی ولی به نظرم میشکس تیره نبست ،

چشماش شیطون قهوه ایی شاید باشع 

ب خودش خیلی میرسه عطر و..

بگو بخند میکنه برون گرا و شیطون