2777
2789
عنوان

🔴لطفا بیایید بگید جوابتون به این رفیقم چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 21 پست
استارتر نیست.البته شما فکر کن خودشه🤷🏿‍♂️

میگفم درست فک میکنی چیزی ک عوض داره گله نداره

کدوم آدم خانواده داری دختر دست گله شو میده ب کسی ک وضع مالی خوبی نداره

باید  وضع مالی درحد معقول لاقل داشته باشه 

مشکلی ک راه حل داره غصه نداره

باید بره سراغ ی شغلی ک ی درآمد خوبی داشته باشه 

قیافه هم وقتی پول داشته باشی باشگاه میری  لباس خوب میخری چمیدونم لمینت شیشه ای میزنی قیافت اوکی میشه عصه نداره

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....

سیرت زیبا بیار صورت زیبا شرط نیست برادر 

الان همسرم از دار دنیا فقط منو داره .و تازه تازه داره خداروشکر زندگیمون جون میگیره .عاشق اخلاقش شدم بعد قیافش در درجه ی آخر پولش برام مهم بوده ..پولدار زشت بی اخلاق به چه درد میخوره جز سوهان روح بودن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیرت زیبا بیار صورت زیبا شرط نیست برادر الان همسرم از دار دنیا فقط منو داره .و تازه تازه داره خداروش ...

موافقم افرین 

بخدا طرف اخلاق نداشته باشه اون پولو نمیتونی اصلا خرج کنی

انگار برده ای 

همه زندگی ادم اخلاقه

موافقم افرین بخدا طرف اخلاق نداشته باشه اون پولو نمیتونی اصلا خرج کنیانگار برده ای همه زندگی ادم اخل ...

ممنونم .بله .درسته 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اخلاقش خوب باشه،ادم‌متعهدی باشه وضعیت مالیش نمی گم عالی باشه هر دو اوکیش می کنن،قیافه معیار یکی مونده به اخره

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

من اگر دختر می داشتم به این پسر دختر می دادم چون باطن او خوب وبعد معلم آینده است که با روح دانش آموز ...

من؟

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.