2777
2789
عنوان

جاری احمقمممم خاک بر سرش

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 61 پست
دقیقا ینی فقط گفتم خدایا این کاسه های داغ تر از اشو از زندگی های ما دور بفرما

برا همین جاری جماعت نچسبه

پشت سر این بنده خدا چیا میگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نکن شما من هیچ کاری نداشتم و این چیزایی که میگم نظر کل خانوادس

فعلا شما قضاوت میکنی و خاک بر سر کردی جاریتو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

دقیقااااهمه گفتن نروگف نه به شما چه بچه خودمه

شماهایی که گفتین نرو، حاضر بودید بچه رو شبا نگهدارید؟ کمکش بدید؟ براش غذا درست کنید و کارای خونه‌ش رو انجام بدید؟ نه 

پس الانم دخالت نکنید و مقصرش نکنید هیچکس به اندازه مادر اون بچه ناراحت نیست یعنی شما دلسوزتر از اون هستی؟ 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

قضاوت نکن شما من هیچ کاری نداشتم و این چیزایی که میگم نظر کل خانوادس

حالا بچه توام که اومد میفهمی کل خانواده از این نظرات احمقانه زیاد میدن ربطی به جاری شما نداره!!!!

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

ربطی ب دود تریاک نداره

احتمالا از اول ریه ش عفونت داشته الان شدید شده.

دود تریاک ک عفونت نمیاره الکی میخواین بندارین گردن این بیچاره.

هنوز نامزدی و شمشیرو برای جاری از رو بستی

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
میدونی چرا عزیزم؟؟چون لج کرد چون همه گفتن نکن نرو بچرو برد خونه پدرش گف به بقیه ربطی نداره من میرم م ...

به شما مربوط نیست 

خونه پدرشه حتما دلیلی داشته رفته .نمیتونسته تنها نگهداری کنه. 

وقتی میشینی سر سفره ایی که پشت سر جاریت میگند مطمئن باش سفره ی بعدی برا خودت پهن میشه و جاریت کنارش ...

احسنت✅️

میدونی چرا عزیزم؟؟چون لج کرد چون همه گفتن نکن نرو بچرو برد خونه پدرش گف به بقیه ربطی نداره من میرم م ...

تو بچه دار شدی لج نکن هر چی خانواده شوهرت گفتن بگو چشم هیچ نظری در مورد بچت نده چون بعدا پشتت از این تاپیکا میزنن...

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
دوستی تعریف میکرد که پدرش اعتیاد داشتهمیگفت وقتی قرار بود با بچم برم خونه بابامبابام از خونه میرفتبه ...

یه بار رفتیم روستا مهمون.

نشسته بودیم یه آقای جوون و خانمش و بچه ی سه چهار ماهه اومدن خونه شون.

گفتن امام جماعت مسجدمونه با خانم و بچه ش.

همونجا خانم نشست بچه شیر دادن ، آقا کنارشون ، همینجور سیگار می‌کشید دود ول میداد توی چشم و چال زن و بچه ش 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

روم نشد بگم آقای محترم خانمت هیچ ، فکر اون بچه رو چرا نمیکنی؟؟؟

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃