2777
2789

کنکور همش تلاشه 

ولی مثلا مامانم هی میگه نذر بردار دعا کن حرم برو 

تاثیر داره بنظرتون؟ آخه چیزیه که فقط با تلاش خود آدم بدست میاد... بنظر من نذر برای موقع هاییه که ما از دست خودمون دیگ کاری برنمیاد فقط خدا باید درست کنه

عزیزم وقتی خودتم تلاش میکنی چیزی از خودت نداری همه رو خدا بهت میده. وظیفه الهی تو هم الان همون درس خوندن منظم و باقواعد هستش به شرط اینکه به خداتوکل کنی، ان شاالله بهترین نتیجه رو بگیری

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اثر داره مثلا میتونی از خدا بخوای که بهت انرژی بده و سلامتی بده که بهتر بتونی درس بخونی ازش کمک بخوای که قدرت فهمت بیشتر شه 

تلاش صد در صد مهمه منکر این نیستم 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
عزیزم وقتی خودتم تلاش میکنی چیزی از خودت نداری همه رو خدا بهت میده. وظیفه الهی تو هم الان همون درس خ ...

این بهش میگن توحید عملی، درس ۱ دینی هم داشتیم.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

مشهدمحتما عزیزم اگه لایق باشم...

خوشبحالت 

من اهل تهرانم 

ای کاش منم مشهد نزدیک حرم زندگی میکردم🥺

امیدوارم موفق شی و یه رشته خوب قبول شی 

خوشبحالت من اهل تهرانم ای کاش منم مشهد نزدیک حرم زندگی میکردم🥺امیدوارم موفق شی و یه رشته خوب قبول ش ...

منم خیلی سعادت ندارم که زیاد برم حرم کم میرم متاسفانه مرسی عزیزم همچنین🧡

مرسیفقط ینی چی چیزی از خودم ندارم؟

استادمون به مثالی میزد، از سریال اخراجی ها، اونجا که میگفت خدایا یه سنگر پیداکن خدایا بعد دید که سنگر کنارشه گفت خدایا نمیخواد خودم پیدا کردم😐😂

قرآن میگه یا ایها الناس انتم الفقراء الی الله. توی برهان فقر و غنا دیدیم، آدم وجودش رو هم که مهمترین نعمت هست از خودش نداره، این در اعمال و سایر ابعاد انسان هم هست. ببخشید خیلی خوب توضیح ندادم البته.

اینجا وقتی شما کار میکنی یعنی داری به خدا توکل میکنی، وقتی درست و اصولی درس میخونی یعنی داری از قضا و قدر الهی استفاده میکنی: کامل میخونی نتیجه میشه یادمیگیری و میتونی به سوالات کنکور جواب بدی.

🌺🌺🌺 البته دعاو توسلم که مامانت میگه خوب و نیازه اما کافی نیست.

منم خیلی سعادت ندارم که زیاد برم حرم کم میرم متاسفانه مرسی عزیزم همچنین🧡

فقط یه چیزی همه چیز دست خداست همه چیز 

اگر خدا نخواد کسی که روزی ۲۴ ساعتم درس خونده باشه سرجلسه یه اتفاق بد براش میوفته و ... 

و اگر خدا بخواد موتورتو روشن میکنه تو زیاد و با کیفیت درس میخونی و سر جلسه دقت و آرامش داری