2777
2789

بعد شوهرم خسته از سرکار رسیده رفته استراحت. 

بچه ها راه کار میدین

خونه رو چیکار کنم؟ خسته شدم همش اشغاله

بچه یکونیم ساله دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درگیر خونه نباش

با مادریت عشق کن. 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

فقط باید اینو قبول کنی که نیاز نیست همیشه خونت مثل دسته گل باشه بچت هرچی بزرگتر شه ریخت و پاشش بیشتره روزای تعطیل هم بابت نظافت سرویس بهداشتی و حموم یا جارو زدن از همسرت کمک بگیر 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خب برنامه ریزی کن 

شوهرت حق طبیعیشه استراحت کنه نکنه توقع داری تازه بیاد کار خونه بکنه 

قدیما مادرا بیشتر بچه داشتن خوب مدیریت میکردن الان گوشیا وقت ادمو میگیرن

منم دوتا پسر دارم گاهی خسته میشم واقعا جدیدا یه خانمی هفته ای یه بار میاد کمک ریشه ای تمییز میکنه و روزای دیگه خودم در حد عادی بازم خسته میشم یعنی دوست دارم یه روز در میون بیاد همسرم اجازه نمیده درس بچه و بچه کوچیک به شدت شیطون کار خونه مهمون 😤😤😤

منم شاغلم

همسرم هم کازش شیفتیه و گاهی شبم نیست اکثر کارهای بیرون حتی با منه

حتی دخترمو از کرج تا تهران میبرم برای دکتر

هیچ کسی رو هم تو این شهر نداریم

تازه دخترم رو کلاس هم نوشتم

چهار سالش شده تاره

دیگه با برنامه دقیق همه کارهام رو میکنم

البته که به خودم نمیتونم برسم ....مثل کلاس ورزش و ....

⁦♥️⁩

همیشه در طول هفته کاراتو بکن ۵ شنبه و جمعه اصلا نباید کاری داشته باشی حتی ماشین لباسشویی نباید روشن کنی 

کل کارات در طول هفته انجام بده پنج شنبه ها برو مهمونی و خوش باش جمعه ها هم یه غذا از بیرون بگیر

من کلا اینجوریم خودم 

تا جهارشنبه همه کارام تمومه

اینم بگم من مشکل دیسک گردن دارم و مچ دستام شدیدا درد میکنه یه روز سرویس میشورم

شبش گاز تمیز میکنم روز بعد رو تختی و رو بالشتا میشورم 

و....

کلی هم وقت اضاف دارم

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
فقط باید اینو قبول کنی که نیاز نیست همیشه خونت مثل دسته گل باشه بچت هرچی بزرگتر شه ریخت و پاشش بیشتر ...

ببین اخه اصلا نزدیک دسته گل هم نمیشه کلا آشغاله

منم دوتا پسر دارم گاهی خسته میشم واقعا جدیدا یه خانمی هفته ای یه بار میاد کمک ریشه ای تمییز میکنه و ...

😭😭حالا زررر زر گریه کردنشم اضافه کن

من با کمکی اوکی نیستم متاسفانه