2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیان

523 بازدید | 47 پست

من ب تازگی ازدواج کردم رابطه داشتم و اینکه دو سه روز ار تاریخ پریودم گذشته و پریود نشدم و اینکه رابطه ای ک داشتم چیزی داخل ریخته نشده و اینکه جا ب جا شدم از شهر ب شهر دیگ الان استرس دارم نکنه باردارم یا بخاطر آب هواس یا اولین رابطه بوده هورمون ب هم ریخته؟اینم بگم سرما هم خوردم قرص و اینا میخورم یعنی بخاطر چیه تروخدا بگین

آخرین رابطتتو چند روز قبل این پریودی بوده ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی چیزی ریخته نشده دیگه باردار نیستی دیگه !!!

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان میان میگن چیزی نیست بابا ما یه لیتر آب خالی شده اونجا مون

یعنی چی ؟

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

چ پروسه ای میترسم اخه

ببین تصور کن. الان من ۲۲ سالمه. شوهرم ۲۴ سالش. هیچ کدوم مشکلی نداشتیم 

پیش متخصص خوب تحت نظر بودم با کلی داروهای تقویتی

بعد دوسال باردار شدم،،،

بعد شما حتی رابطه بدون جلوگیری هم نداشتین

بارداری خیلی پروسه سختیه

تازه من سنمم کم بود و باردار نمیشدم

تاحالا شده برای خودم زیاد اتفاق افتاده استرس پنهان داشتم و خودم درکش نمیکردم یا سفر رفتیم یا تغذیم متفاوت شده بود پریودم حتی تا ۴ ماه عقب میوفتاد

بعدم بارداری علاعم داره معمولا

خیالت راحت راحت عزیزم باردار نیستی مخصوصااینکه میگی رابطه کامل هم نداشتی

تا دوماه دیگه پریود میشی حتما

ببین تصور کن. الان من ۲۲ سالمه. شوهرم ۲۴ سالش. هیچ کدوم مشکلی نداشتیم پیش متخصص خوب تحت نظر بودم با ...

درسته عزیزم بله من رابطه داشتم ولی بدون کاندو م بوده ولی چیزی ریخت نشده داخل ولی الان میترسم نکنه باردار باشم و اینو بگم تازه بکارتم از دست دادم و میگم پریود نشدم استرس دارم چیکار کنم 

درسته عزیزم بله من رابطه داشتم ولی بدون کاندو م بوده ولی چیزی ریخت نشده داخل ولی الان میترسم نکنه با ...

خب ببین این حالتت ک تازه ه، بکارتت رو ازدست دادی برای شرایط شما عادیه  هم تغیرات هورمونی هم قطعا استرس داشتی و هم تغیرات آب و هوایی 

بارداری علاعم داره معمولا

و با اطمینان کامل میگم اصلا نگران نباش باردار نیستی

اگر خیلی استرس داری برو یک آزمایش بتا بده خیالت راحت میشه 

اگر هم شرایطش رو نداری تا ۱۰ روز دیگه صبر کن بی بی چک بزار