2777
2789
عنوان

خسته شدم از غذا ها

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 64 پست
خوبه که شوهرت تحمل میکنه شوهرمن خیلی شکمویه اگه غذا درست حسابی نخوره افسرده میشه 🤣😂

خودشم خونه نیست اصلا ولی اونم مثل من شده معدش نبود شده😂😂😂

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

اسی یه سوال

چطور خسته نمیشی

و اینکه چطور به کارات ادامه میدی؟

رازت چیه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه احتیاج مالی از فقر اینا فقط هردو مون می خوایم خیلی بتونیم زندگی کاملی داشته باشیم از نظر مالی بعد ...

میدونم کاره خودتو میکنی😁ولی قدر خودتو بدون.انقد مشغله داشتن فرسایش جسم و روح داره اونم زیاااد.تا جوونید جوونی کنید و لذت ببرید

اسی یه سوالچطور خسته نمیشیو اینکه چطور به کارات ادامه میدی؟رازت چیه

اعتیاد به قهوه 

هدف مشترکمون فکر کردن به اینکه بچم حرص نخوره از نظر مالی 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

نه احتیاج مالی از فقر اینا فقط هردو مون می خوایم خیلی بتونیم زندگی کاملی داشته باشیم از نظر مالی بعد ...

میتونم یه سوال راجب مامایی بپرسم دوستانه راهنماییم کنی؟ شما الان مامایی خوندی ؟ لیسانس گرفتی؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اعتیاد به قهوه هدف مشترکمون فکر کردن به اینکه بچم حرص نخوره از نظر مالی

چه عالی

موفق باشی عزیزم

ان شالله هر چه زود تر شرایطی که میخواید فراهم شه

اسی صبح که بیدار میشی میشه بگی چیکاز میکنی که تنبلی نیاد سراغت؟

اصلا از جات بلند شی رو میگما

میخوام راهکارتو بکار ببرم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

چه غذاهايي يك ساعت زمان ميبره؟ميشه نام ببريد واقعا خسته شدم بس كه وقتم رو پاي غذا درست كردن گذاشتم

انواع خورشتا با برنج مثلا خورشت قیمه.خورشت بامیه.خورشت بادمجان و...

کو کو.کتلت.ماکارونی. آش عدسی.

لوبیا بلو. استامبولی.

من از مجردی آشپزی میکردم اکثزا یکساعته میتونم اینا رو درست کنم.

چلو مرغ هم یکساعته درست میکنم. البته از قبل مرغ رو از یخچال بیار بیرون

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
این چه وضعیه چرا نباید وقت کنی غذا درست کنی ؟ مگه چقدر وقت میگیره

سلام گلم خوبی 

منو شناختی ؟ 

باهم داستان دیبارو میخوندیم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
انواع خورشتا با برنج مثلا خورشت قیمه.خورشت بامیه.خورشت بادمجان و...کو کو.کتلت.ماکارونی. آش عدسی.لوبی ...

یکساعته که گوشت نمیپزه مگه با زودپز

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️