2777
2789
عنوان

خسته شدم از غذا ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 69 پست

شما مشکل کمال گرایی دارید بنظرم چخبره اینهمه بخودتون فشار میارید،بچه علاوه بر پول به پدر و مادر سالم و سرحال هم نیاز داره، خواهشا انقد افراط نکنید حیفه جوونی تون 😶😑

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت مرغ میپزه.

اره ، نوشته بودی خورشت قیمه و بادمجان اینا گوشت گوسفند یا گوساله میخوان

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
افرین خیلی خوبه امتحان میکنم یک‌ساله ازدواج کردیم معده هر دومون نابوده دیگه

با این که به شدت از غذای فریزی متنفرم ولی برای شما بهتره تا همچین غذای بخورید جمعه که بیکاری قشنگ چند مدل خورشت یا غذا کوفته ای دلمه ای هر از چی یکم درست کن بزار فریز طی یه هفته بخورید بازم هفته بعد جمعه هم همین کارکن بهتره تا کالباس بخورید 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اينا براي من ٢:٣٠تا٣ساعت زمان ميبره🤦🏻‍♀️

برا دو نفر یکساعته میشه خودم شاغلم و سالها برنامم بوده. باید ماهر باشی.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
اره ، نوشته بودی خورشت قیمه و بادمجان اینا گوشت گوسفند یا گوساله میخوان

من با قیمه درست میکنم.

البته وقتایی که خونه باشم از گوشت قرمز استفاده میکنم و تایم آشپزیم طولانی تر میشه.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
آخه عزیزم واسه جا افتادن خورشت چطور یک ساعت جوابه آخه

خانم دیدم هفت تا 2آشپزخونه بوده آخر سر  سر سفره آب روشن کنار خورشتش بوده. آشپزی مهارت میخواد....

خانم دیدم هفت تا 2آشپزخونه بوده آخر سر سر سفره آب روشن کنار خورشتش بوده. آشپزی مهارت میخواد....

قبول دارم حرفت رو، مهارت که لازمه

ولی واقعا خورشت ها به زمان نیاز دارن تا جا بیفتن 

یعنی هرشب فقط ۴ ساعت میخوابی؟

در طول هفته اره ولی جمعه ها کلا تا ۱۲ خوابم میرم ناهار میخورم خونه مادر شوهرم عصر می خوابم شب خونه مامانمییم

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶