2777
2789
عنوان

خسته شدم از غذا ها

945 بازدید | 64 پست

وای من اینقدر هات داگ و نون پنیر خوردم خسته شدم 

اصلا وقت نمیکنم ناهار درست کنم  همش باید کالباسی همسری نون پنیری یه چیز ساندویچی بخورم سریع برم سر کار یا دانشگاه 

شوهرمم همینه میخوره تو محل کارش 

اون روز جمعه رفتیم خونه مامانم می‌گفت به وای خورشت سبزی  منم خودم اینقدر با لذت خوردم 

اصلا وقت نمیکنم درست کنم بعد درست هم میکنم وقت نمیکنم بخورم باز ساندویچ سریع میخوری تموم میشه 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اماده کن فریز کن

مگه ساعت کاریت چقدره وقتشو نداری؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

این چه وضعیه چرا نباید وقت کنی غذا درست کنی ؟ مگه چقدر وقت میگیره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

واس‌چی ازدواج کردین خوشم نمیاد ازین مدل زندگیا

منم بیزارم از خونه ای که توش اپزی نمیشه شوهرم همیشه میگه خونه ای که اشپزخونه روشن و گرم نداشته باشه بی روحه بی انگیزه. ست تو خونه باید بوی غذا بپیچه وگرنه ادم از خونش سرد میشه

برا دو نفر یکساعته میشه هر غذایی رو پخت به جز غذاهایی که گوشت قرمز داره.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
پدر مادر منم بیشتر غذای حاظری میخورن میدونی به اینا میگن غذای حاظری وقتی حوصله نداشته باشیم از اینا ...

در صورتی که هر روز بخوری هم معده درد میگری هم دیگه تکراری میشه دیدی بچه بودیم عاشق پیتزا بودیم چون چند مدت یه بار بود تکراری نبود

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶