2777
2789
عنوان

اعتراف به همکارم و عوض شدن

201 بازدید | 13 پست

عاشق یکی از همکارام شدم رفتم بهش گفتم اوایل خیلی خوب بود و گفتم ک نمیخوام رابطه رفاقت و اینا داشته باشیم نیاز دارم ب هم صحبتی باهات و کم کم میرم ک اینم برگشت گفت منم اماده رابطه نیستم یه سری نیازا دارم ک نمیتونم بگم و ازتو بخوام و این حرفا بعد دیگه خیلی بی توجه شد اصلا باهم دعوامیکردیمم عذر خواهی نمیکرد و اینا و الکی میگفت حسمون متقابله ک اینطوری نبود و من عاشقش بودم یه طرفه الان سرکار اصلا باهاش چشم تو چشم نمیشم ولی همچنان دوسش دارم اعتماد بنفسمو گرفته وقتی اون هست نمیتونم اصلا حرف بزنم گرفتم کلا،چیکارکنم نظرتون فراموشش کنم یا یجوری ک اون دلش بخواد بیاد من خیلی خودمو کوچیک کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اششششششتباه ترین کار دنیا رو کردی

دقیقا پشیمونماااا 

ولی نمیتونستم اون لحظه خیلی تنهام تو زندگیم و یجوری خوشم میومد ازش ک اصلا طاقت نیاوردم و خیلی افتادم دنبالش همیشه من پیام میدادم

چی باعث شد که بگی؟حس کردی بهت علاقه داره؟

اوایل اره علاقه داشت حس کردم 

ولی بعدش ن انگار فروکش کرد خیلی زیاد من بهش محبت و توجه کردم هرسری حالش بد شد پیام دادم دلشو زد انگار

هیچوقت اون دوستت نخواهد داشت ذات مرد شکارچیه دلش میخواد خودش شکار کنه و اگ شکار بشه از چشمش میفته

حالا اگه طرف یه بار توی ماشین توی خیابون ببینمون بعدشماره بده واصرار قرار بزاره ماهم بعد یکم سخت گیری بریم بعد یه هو غیب بشه ولی درصورتی که ما خوشمون اومده باید چی کارکنیم؟

بابا خداوکیلی شما زنها چقدر بی جنبه و کم ظرفیت هستین.

خب خیلی ساده است بیشتر که شناخت پیدا کرد دید مناسب هم نیستین.

مگه عهد بسته که حتما تمام و کمال خوشش بیاد. خب اونم یک حس اولیه داشته و خواسته زمان بده برای شناخت بیشتر ولی دیده مناسب نیستین.

همین و همین، مگه خودتون چیکار میکنین؟ یک مرد که پیشنهاد میده مگه از همون اولش که یک اوکی نصفه و نیمه میدین عهد می‌بندین که تا تهش هستین؟!

بابا خداوکیلی شما زنها چقدر بی جنبه و کم ظرفیت هستین.خب خیلی ساده است بیشتر که شناخت پیدا کرد دید من ...

کم ظرفیت نیستیم چون خودمون حس واقعیمونو ب زبون میاریم فکرمیکنیم شماهاهم همینین

اخه چیکارش کردم بعد میتونست همینو بهم بگه رک بگه نمیخوامت اون بهتر از اینه ک بگه دوستت دارم ولی فاصله بگیره هر ۱۲ ساعت یبار جواب پیاممو بده