2777
2789

موفق باشی

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان

من جزوه های کنکور ۴۰۴ اساتید معروفو دارم

اونجوری نیستن که قابل استفاده نباشن

هر کدوم از دوستان خواستن اسم جزوه و کتابو استادو بگید

به قیمت خیلی کم و حتی رایگان هرجای کشور باشید براتون پست میشه

من سال کنکورم نت همراه نمیگرفت. نی نی سایت هم لغو کاربری زده بودم‌ تا قبول شدم. و نماز استغاثه حضرت ...

قبول شدی؟؟؟

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

فرهنگیانم عشقم فداتشم. برای همین گفتم حدود رتبه ۵۰۰. ممکن بود بشم سیصد اینا

وای منم فرهنگیان میخوام 

کدوم شهری ؟ رو کدوم درسا تمرکز کردی ؟

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

وای منم فرهنگیان میخوام کدوم شهری ؟ رو کدوم درسا تمرکز کردی ؟

قبول میسی ان شالله. دبیری بودم انقدر رتبه خوب میخواست. ابتدایی رتبه بالا تر هم قبوله.کرجم. همه رو خوندم. فقط تاریخ دهم کامل نشد. همه رو اگر نتونستی بخونی، عربی رو عالی بخون. روانشناسی هم همینطور. تاریخ جغرافیامه خیلی حجمش بالاست ولی اگر بتونی خوب میزنی بالا پایین میکنه قشنگ

من رزاضی رو نتونستم زیاد بزنم زیر ۱۰ درصد زدم. توصیه ام اینه اگه مغز ریاضی نداری مثل من، رهاش کن. اما اگر زمان بذاری میتونی، حتما بخون.